Εξοργιστικό: αγώνες με αναπηρικά καροτσάκια μέσα στο Ασκληπιείο. ΒΙΝΤΕΟ

  • Iatropedia
Ένορκη Διοικητική Εξέταση, διέταξε ο διοικητής του Ασκληπιείου της Βούλας, μετά την αποκάλυψη, ότι σπουδαστές παραιατρικών επαγγελμάτων του ΤΕΙ Αθήνας, έστησαν πάρτι με αναπηρικά καροτσάκια και έκαναν αγώνες ταχύτητας. Και μάλιστα σε ημέρα εφημερίας. Βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει τους σπουδαστές να διασκεδάζουν κατά τη διάρκεια της τελετής για την ολοκλήρωση της 6μηνης πρακτικής τους. Ο διοικητής του νοσοκομείου Δημήτρης Κεχαγιάς, μιλώντας στο iatropedia.gr, επεσήμανε ότι η υπόθεση θα διερευνηθεί, καθότι δυσφημεί το Ασκληπιείο.

Απαράδεκτο: Για κάποιους ανθρώπους το αναπηρικό καροτσάκι, είναι το εργαλείο που τους συνδέει με την υπόλοιπη ζωή και δεν υπερβάλλουμε. Κάποιοι άνθρωποι, συνάνθρωποι μας, κάθονται στο αναπηρικό καροτσάκι γιατί δεν μπορούν να περπατήσουν, γιατί δεν μπορούν να μετακινηθούν. Κάποιοι άλλοι όμως φαίνεται πως έχουν πάρει την δουλειά τους πολύ στην πλάκα. Στο φυσικοθεραπευτήριο όπου έγινε η τελετή, οι σπουδαστές αρχίζουν να διασκεδάζουν με τα αναπηρικά καροτσάκια και μάλιστα να κάνουν αγώνες ταχύτητας με ουρλιαχτά και χειροκροτήματα. Και το χειρότερο, καθώς τρέχουν, όπως θα δείτε και στο βίντεο, τα καροτσάκια πέφτουν και αύριο, ποιος ξέρει κάποιος ανάπηρος ή κάποιος που κάνει φυσικοθεραπείες να χρειαστεί να καθίσει σε αυτό το καροτσάκι.

Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου έχει τραβηχτεί μέσα σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Ελλάδας και μάλιστα κατά τη διάρκεια εφημερίας. Αγώνες ταχύτητας με αναπηρικά καροτσάκια υπό τις επευφημίες, τα ουρλιαχτά και τα χειροκροτήματα. Όπως θα δείτε αρχικά και ενώ αυτοί οι αγώνες είναι έτοιμοι να αρχίσουν κάποιος φωνάζει ότι πρέπει τα καροτσάκια να μπουν στην ίδια ευθεία. Η κριτής ή καλύτερα η αλυτάρχης, με μια λευκή στολή παίρνει μια πατερίτσα, ευθυγραμμίζει τα καροτσάκια και δίνει το σύνθημα να ξεκινήσουν.

Σαν άτια στον ιππόδρομο τα 2 καροτσάκια που επαναλαμβάνουμε είναι για την θεραπεία και αποκατάσταση ανθρώπων με προβλήματα, ξεχύνονται με ταχύτητα στον διάδρομο, ενώ το πλήθος, αλλά και οι επιβαίνουσες ουρλιάζουν και παραληρούν. Όπως φαίνεται καθαρά στο βίντεο λίγο πριν τον τερματισμό, τα καροτσάκια συγκρούονται και αναποδογυρίζουν, ενώ το κοινό βρίσκεται σε πλήρη ενθουσιασμό, φωνάζει, παροτρύνει και χειροκροτεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ