Εξιτήριο από το Ιπποκράτειο για Βενιζέλο! Τι λένε οι γιατροί

  • Iatropedia
Κανονικά στην ορκομωσία θα παραστεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος καθώς οι γιατροί του έδωσαν το πράσινο φως για να εξέλθει από το νοσοκομειο. Το βράδυ της Δευτέρας, λίγες ώρες μετά τον ανασχηματισμό, ο Ευάγγελος Βενιζέλος μεταφέρθηκε με αδιαθεσία στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Η στεφανιογραφία αλλωστε στην οποία υπεβλήθη για προληπτικούς λόγους δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ένοιωσε έντονους πόνους στην περιοχή του στομάχου και όλοι οι συνεργάτες του υποψιάστηκαν πρόβλημα στην καρδιά.

Ο κ.Βενιζέλος μετέβη αμέσως στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο με το αυτοκίνητό του, ώστε να διαπιστωθεί εάν οι ενοχλήσεις συνδέονταν με καρδιολογικό πρόβλημα.

Οι γιατροί του νοσοκομείου τον υπέβαλαν σε ειδικές ιατρικές εξετάσεις καρδιάς χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Σύμφωνα με τον καθηγητή καρδιολογίας Χριστόδουλο Στεφανάδη, ο κ.Βενιζέλος είχε έντονους γαστρεντερικούς πόνους χωρίς ωστόσο αυτοί να συνδέονται με κάποιο σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα. Του χορηγήθηκε αμέσως φαρμακευτική αγωγή για να περιοριστούν οι ενοχλήσεις.

Τελικώς ο Ευάγγελος Βενιζέλος παρέμεινε τη νύχτα μέσα στο νοσοκομείο ενώ αναμένεται να λάβει εξιτήριο έως το μεσημέρι.

Στην ορκωμοσία πάντως θα παραστεί όπως λένε οι θεράποντες ιατροί καθώς δεν παρουσιάζει κάποιο ανησυχητικό πρόβλημα, κάτι που διαπιστώθηκε και μετά τη στεφανιογραφία η οποία ήταν «καθαρή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο θυμός Άδωνι και οι …ντρίπλες Βορίδη! Ο τσακωμός και το άγνωστο παρασκήνιο του ανασχηματισμού

Δείτε τη νέα πολιτική Βορίδη σε φάρμακα, γιατρούς και φαρμακοποιούς! Τι θα κάνει ο νέος υπουργός

Ορίζεται νέος Γ.Γ. στο υπ.Υγείας! Ποιος θα αναλάβει

«Καλωσόρισμα» Μάκη με …απεργίες από γιατρούς-εργαζόμενους! Τι διεκδικούν