Έξι δωρεάν τρόποι για να χάσετε κιλά!

  • Iatropedia
Η δίαιτα δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο ώστε να μην κουραστείτε και τα πααρτήσετε από την δεύτερη κιόλας ημέρα. Μάθετε ποιοι είναι οι έξι δωρεάν τρόποι για την απώλεια κιλών.

Χρησιμοποιήστε ένα χρονόμετρο

Νέες έρευνες αναφέρουν ότι είναι χρήσιμο να βάζετε ένα χρονοδιακόπτη όταν τρώτε έτσι ώστε το κάθε γεύμα σας να διαρκεί τουλάχιστον 20 λεπτά. Με αυτόν τον τρόπο βοηθάτε στην απελευθέρωση των ορμονών που στέλνουν σήαμ στον εγκέφαλο σας ότι έχετε χορτάσει.

Τρώτε περισσότερα λαχανικά

Βάλτε σε κάθε γεύμα σας μια ποικιλία από λαχανικά καθώς αυτά περιέχουν νερό και φυτικές ίνες που σας γεμίζουν με λιγότερες θερμίδες.

Φάτε σούπα

Η σούπα είναι μια εξαιρετική επιλογή είτε ως ορεκτικό είτε ως ένα κυρίως γεύμα. Μπορείτε να κάνετε μια εύκολη σούπα με λαχανικά και μια πρωτεΐνη της επιλογής σας.

Δημητρικά πολλά δημητριακά

Η κατανάλωση δημητριακών ολικής αλέσεως είναι μια άλλη στρατηγική για την απώλεια βάρους. Όσα περιλαμβάνουν καφέ ρύζι, βρώμη, κριθάρι, σιτάρι και άλλα μοπρεί να σας χορτάσουνπιο εύκολα..

Πείτε όχι στα αλλαντικά

Και για του λόγου του αληθές παραλείποντας μόνο δύο φέτες μπέικον στο πρωινό ή στο σάντουιτς εξοικονομείτε περίπου 100 θερμίδες. Απλά αντικαταστήστε τα αλαλντικά με ψητές πιπεριές, ντομάτες, και πιπεριές.

Όχι στα αναψυκτικά

Αν αντικαταστήσετε την κατανάλωση αναψυκτικών με νερό μπορείτε να μειώσετε τις θερμίδες οπυ λαμβάνεται.

πηγή: http://www.emedicinehealth.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι μπορείτε να πάθετε από τις γρήγορες δίαιτες