Εθνική Σχολή δημόσιας Υγείας: Νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα

  • Iatropedia
Ο Ομότιμος Καθηγητής Οικονομικών της Υγείας Γιάννης Κυριόπουλος ανακοίνωσε τη θεσμοθέτηση μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών με τίτλο «Διοίκηση Νοσηλευτικών Υπηρεσιών» κατόπιν της έγκρισης σχετικού αιτήματος της ΕΝΕ, στο Σύλλογο των Καθηγητών της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας.

Όπως ανέφερε ο Καθ. Κυριόπουλος: «Η ΕΝΕ μας έδωσε την ευκαιρία να διευρύνουμε τα προγράμματά μας και με τη χρήση νέας τεχνολογίας και εφαρμογών να δημιουργήσουμε εκπαιδευτικά προγράμματα, ειδικά για τους νοσηλευτές, που αποτελούν ένα πολύ δυναμικό και κρίσιμο πληθυσμό επαγγελματιών υγείας και τους αξίζει η καλύτερη δυνατή μετεκπαίδευση.»

Το πρόγραμμα θα είναι διετούς διάρκειας (μερικής απασχόλησης), ώστε να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι νοσηλευτές και θα αρχίσει το επόμενο ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.

Ο Πρόεδρος της ΕΝΕ Δημήτρης Σκουτέλης δήλωσε: «Το εν λόγω πρόγραμμα, έρχεται να καλύψει ένα τεράστιο κενό στη μεταπτυχιακή εκπαίδευση των νοσηλευτών και να οργανώσει με τρόπο επιστημονικό, την ειδική γνώση που απαιτείται για τη διοίκηση μιας τόσο ιδιαίτερης υπηρεσίας, όπως είναι η Νοσηλευτική.»

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία.