Εταιρία Προστασίας Σπαστικών: Παράσταση με διεθνή ακτινοβολία στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Προσωπικότητες διεθνούς ακτινοβολίας και αναγνώρισης από την καλλιτεχνικό και τον επιχειρηματικό κόσμο παρέστησαν χθες στην παράσταση που δόθηκε στο Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος" παρουσία του Ντάνιελ ντε Λούις. μεταξύ αυτών και η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

2

Στην κεντρική φωτογραφία:

Η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη  με τον ηθοποιό Daniel Day Lewis, τον Πρίγκηπα Μιχαήλ, την Πριγκίπισσα Μαρίνα Καρέλλα και την κυρία Δάφνη Οικονόμου, πρόεδρο της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών στην πρεμιέρα της ταινίας “Αόρατη Κλωστή” την Πέμπτη το βράδυ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος .

Η κυρία Βαρδινογιάννη εξέφρασε τον θαυμασμό της στον Daniel Day Lewis καθώς τον θεωρεί μία από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές φυσιογνωμίες του αιώνα μας, όπως επίσης και την εκτίμηση της για την αξιέπαινη ανθρωπιστική του δράση την οποία γνώρισε από κοντά καθώς βαδίζουν σε παράλληλα μονοπάτια προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Επίσης, η κυρία Βαρδινογιάννη συνεχάρη την κυρία Δάφνη Οικονόμου, με την οποία συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια, για το μεγάλο της έργο και προσφορά στην ελληνική κοινωνία και της υποσχέθηκε ότι θα είναι πάντα στο πλευρό της.