Έπρεπε να σας απολύσω για να δείτε τι εστί βερύκοκο.Νέα λεκτική επίθεση Άδωνι

  • Iatropedia
Με ιδιαίτερα αυστηρά λόγια και σκληρούς χαρακτηρισμούς απευθύνθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης στους εργαζόμενους στο νοσοκομείο Πολυκλινική οι οποίοι τίθενται σε καθεστώς κινητικότητας και μεταφέρονται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Αναλυτικότερα μιλώντας το πρωί στο Mega, ο υπουργός υγείας χαρακτήρισε τις κινητοποιήσεις «ντροπή», έκανε λόγο για «φασαρία επειδή θα μετακινηθούν ένα χιλιόμετρο, από την Ομόνοια στον Ευαγγελισμό» και παρατήρησε «έπρεπε να σας απολύσουμε για να δείτε τι εστί βερίκοκο».

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι οι εργαζόμενοι στην Πολυκλινική έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και οι οργανικές θέσεις τους καταργούνται, ενώ το νοσοκομείο κλείνει, για να ξανανοίξει ως αστικού τύπου κέντρο υγείας.

Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του υπουργού Υγείας οι εργαζόμενοι της Πολυκλινικής θα επανέλθουν στην εργασία τους 16 ημέρες μετά, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Πάντως ο υπουργός Υγείας δεν περιορίσθηκε σε αυτά αλλά αναφερόμενος στους εκπροσώπους των εργαζομένων τόνισε «κάνετε όλη αυτή τη φασαρία επειδή θα πάτε από την Ομόνοια στο Ευαγγελισμό. Σιγά τα ωά, καταντάει ντροπή πια!».

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε για άλλη μια φορά ότι οι κινητοποιήσεις δεν γίνονται από τους εργαζόμενους, αλλά υποκινούνται από συνδικαλιστές του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έτοιμες οι λίστες διαθεσιμότητας στο υπ.Υγείας! Πότε φεύγουν οι εργαζόμενοι

Απίστευτο και όμως ελληνικό: Δωρεάν διακοπές με… εργασία για γιατρούς από το υπουργείο Υγείας!

Με το …μυστρί ο Άδωνις! Τι θα κάνει τα παλιά κτίρια των νοσοκομείων