Επιτυχημένη η δράση του ΙΣΑ στην Πάρο για την συγκέντρωση φαρμάκων

  • Iatropedia
Ολοκληρώθηκε η δράση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του φιλανθρωπικού οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, "Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία" στην εκκλησία της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής Πάρου, όπου συγκεντρώθηκαν φάρμακα και υγειονομικό υλικό.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Στη διαδικασία για τη συλλογή φαρμάκων παρέστησαν ο Δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος, ο αντιδήμαρχος Πάρου Χρήστος Χριστόφορος, ο υπεύθυνος των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου Πάρου, Μικές Λεοντής και με την ευλογία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Παροναξίας Καλλίνικου, έγινε η συλλογή των φαρμάκων.

Την ευθύνη είχαν οι εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής και την εποπτεία η ιατρός κυρία Μελιάδου.

«Είναι συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου και αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας με γνώμονα την ανακούφιση των ευπαθών, ανασφάλιστων και άρρωστων συνανθρώπων μας. Συνεχίζουμε ενωμένοι την προσπάθειά μας όσο η πολιτεία αδυνατεί να καλύψει αυτούς τους ανθρώπους», ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γ. Πατούλης.

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής λειτουργεί στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στην οδό Σεβαστουπόλεως 113, Δευτέρα-Παρασκευή, από τις 9.00 το πρωί έως τις 3. 00 το μεσημέρι.

Δέχεται ασθενείς, οι οποίοι είναι ανασφάλιστοι. Εκεί, μπορούν να εξετάζονται και να παραλαμβάνουν τα φάρμακά τους.

Προκειμένου να εξετασθούν, θα πρέπει να προσκομίζουν: 1)ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης, ώστε να αποδεικνύεται η ταυτότητά τους 2)Βιβλιάριο Υγείας το οποίο έχει λήξει 3) Κάρτα ανεργίας, η οποία επίσης έχει λήξει.