Επίσκεψη Παναγιώτη Λαφαζάνη στο Νοσοκομείο Χανίων με… παραλειπόμενα

  • Iatropedia
Δεν ήθελε να δημοσιοποιηθεί η φραστική επίθεση που του έγινε στο Νοσοκομείο Χανίων ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ... Ενώ ενημέρωση για τα προβλήματα του ιδρύματος δέχτηκε μόνο από εργαζόμενους και όχι από την διοίκηση.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Φραστική επίθεση δέχθηκε από πολίτη ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης κατά την επίσκεψή του σήμερα το πρωί της Κυριακής στο Νοσοκομείο Χανίων .

Ττην ώρα που ο κ. Λαφαζάνης επισκεπτόταν το τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, τον πλησίασε ένας άνδρας ο οποίος διαμαρτυρόταν έντονα για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της δημόσιας υγεία καταλογίζοντας ευθύνες για την αδράνεια που υπήρξε στο συγκεκριμένο θέμα τους 7 της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ… Το επριστατικό ωστόσο δεν έλαβε μεγαλύτερη έκταση καθώς όλοι διατήρησαν την ψυχραιμία τους.

Κατά την επίσκεψη του κ. Λαφαζάνη στο νοσοκομείο ενημέρωθηκε για τα τεράστια προβλήματα του ιδρύματος από τους εργαζόμενους σε αυτό αλλά αίσθηση προκάλεσε ότι δεν κλήθηκε η διοίκηση…

Όπως μετέδωσε η τοπική Νέα Τηλεόραση, ο πρόεδρος της ΛΑ.Ε. , προέβη σε συστάσεις προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ να μην προβάλλουν το στιγμιότυπο με τη λεκτική επίθεση στα ΤΕΠ , απειλώντας με καταγγελία και με την αιτιολογία ότι η επίθεση αφορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι τον ίδιο προσωπικά.