Έπαινος για τη διαδικτυακή πύλη “doctorsanytime.gr”

  • Iatropedia
O doctoranytime.gr, o πρώτος και μεγαλύτερος διαδικτυακός τόπος για να βρεί κάποιος τον κατάλληλο γιατρό και να κλείσει ραντεβού μαζί του εντελώς δωρεάν online, διακρίθηκε με έπαινο στην κατηγορία των e-marketplace στα e-volution awards 2013, τη μεγαλύτερη διοργάνωση του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν στην Ελλάδα.Αυτός ο έπαινος αποτελεί αναγνώριση της προσπάθειας του doctoranytime.gr να συμβάλλει στην αλλαγή του συστήματος υγείας και να διευκολύνει τη ζωή γιατρών και ασθενών.

Σκεφτείτε την τελευταία φορά που αποφασίσατε να κλείσετε ραντεβού με ένα γιατρό! Μήπως στη διαδικασία περιλαμβανόταν άπειρα post it πάνω στο γραφείο και υπενθυμίσεις στο κινητό για να είστε σίγουροι ότι θα πετύχετε τον γιατρό ή τη γραμματέα του στο ιατρείο και να κλείσετε ραντεβού; Μήπως κάποιες άλλες φορές πήρατε δύο και τρεις γιατρούς μέχρι να βρείτε κάποιον που να έχει το πολυπόθητο ραντεβού ΕΟΠΥΥ και να αρπάξετε την ευκαιρία από τα μαλλιά; Μήπως τελικά σκεφτήκατε ότι σας αξίζει μια καλύτερη τύχη και μια πιο εύκολη διαδικασία;

Έχοντας κάνει τις παραπάνω σκέψεις και με μήνυμα «Βρες το γιατρό σου και κλείσε ραντεβού Αnytime”, ξεκίνησαν οι ιδρυτές του www. Doctoranytime.gr (Ελευθερία Ζούρου, Απόστολος Αποστολάκης και Maher Cherfan) τον Μαίο του 2012 στην Αττική με στόχο να μπορούν πλέον οι ασθενείς να κλείνουν online ραντεβού με τον γιατρό της επιλογής τους άμεσα, γρήγορα και εύκολα.

Εξάλλου γνωρίζουν πολύ καλά μέσα από ανάλυση στοιχείων της Google ότι περίπου 1,000,000 ανθρωποι τον μήνα αναζητούν γιατρό online!

Το DoctorAnytime.gr θα γίνει ο αγαπημένος διαδικτυακός τόπος συνάντησης ιατρών και ασθενών! Oι ασθενείς μπορούν να μπαίνουν anytime και να κλείνουν ραντεβού online 24/7 ακολουθώντας 3 απλά βήματα:

Βρίσκει το γιατρό που επιθυμεί βάσει 1-3 βασικών κριτηρίων: Ειδικότητα, Περιοχή και Ασφάλεια. Έτσι γλιτώνει την αναμονή στο τηλέφωνο και τις πολύωρες αναζητήσεις!

Συγκρίνει τα προγράμματα των ιατρών για να βρεί το πιο άμεσο ραντεβού.

Κλείνει το ραντεβού με το γιατρό Online και εντελώς Δωρεάν!

Έτσι, μια Online αναζήτηση μετατρέπεται αμέσως σε ραντεβού.

Την μεγάλη ευκολία που προσφέρει η υπηρεσία doctoranytime.gr αναγνώρισαν και χιλιάδες ασθενείς που το καλοκαίρι του 2012 αναζητησαν γιατρό στην Αττική. Καθημερινά ακόμα και την ημέρα του δεκαπενταύγουστου και τα Σαββατοκύριακα το Doctoranytime.gr έκλεινε 5 ραντεβού την ημέρα προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια στον ασθενής που αναζητούσαν γιατρό στην άδεια Αθήνα.

Την ίδια στιγμή, το Doctoranytime.gr έγινε ο καλύτερος συνεργάτης και του γιατρού αφού με τη χρήση της υπηρεσίας ο γιατρός μπορεί

Να προσελκύει εύκολα νέους πελάτες

Nα έχει προσωπική σελίδα που θα περιλαμβάνει: Φωτογραφίες του ιατρείου, Βιογραφικό, Δημοσιεύσεις, Άρθρα και Βίντεο και τιμοκατάλογο.

Να έχει ένα ιατρείο θα «λειτουργεί» 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα.

Ήδη 1500 ιατροί από όλη την Ελλάδα έχουν γίνει μέλη του doctoranytime.gr ενώ νέοι γιατροί εγγράφονται καθημερινά!