Επανεκλογή του Διονύση Φιλιώτη στο ΕΒΕΑ

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Φαρμασέρβ-Λίλλυ, Διονύσιος Φιλιώτης, επανεξελέγη Σύμβουλος στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών στις εκλογές που διεξήχθησαν προ ημερών, με τον συνδυασμό «Επιχειρηματική Ανάπτυξη».

Ο  Διονύσης Φιλιώτης, θα συνεχίσει να προεδρεύει στο EphForT από όπου θα στηρίζει και θα προωθεί τις προσπάθειες του φαρμακευτικού κλάδου, με στόχο τη βελτίωση της δημόσιας υγείας, την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, την ανόρθωση της οικονομίας της και την ανάδειξη της χώρας μας σε ισότιμο και υπερήφανο μέλος της οικογένειας των Ευρωπαϊκών Κρατών.

Μέσα από το διάλογο και τη συνεργασία με την Πολιτεία και τις άλλες κοινωνικές δυνάμεις θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την επίτευξη των βασικών μας στόχων:

§  Την απρόσκοπτη πρόσβαση των πολιτών σε υψηλής ποιότητας, καινοτόμα και αποτελεσματικά φάρμακα.

§  Την ύπαρξη διαφάνειας και ξεκάθαρου πλαισίου διαδικασιών τιμολόγησης, αποζημίωσης και διάθεσης των φαρμάκων.

§  Τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό του συστήματος υγείας.

§  Τη δημιουργία ενός σταθερού και προβλέψιμου περιβάλλοντος που θα ευνοεί τον προγραμματισμό και θα ενθαρρύνει την ανάπτυξη αειφόρων επιχειρήσεων.

§  Την ενίσχυση της ελληνικής παραγωγικής και εξαγωγικής δραστηριότητας

§  Την εξάλειψη της γραφειοκρατίας και την άρση των εμποδίων για την προσέλκυση κλινικών μελετών και άλλων επενδύσεων στην Ελλάδα.

§  Τη δημιουργία μιας σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ του κράτους και των επιχειρήσεων, μιας σχέσης εταίρων που αγωνίζονται για το κοινό καλό.