ΕΟΠΥΥ: Δωρεάν νοσηλείες και εξετάσεις σε ιδιωτικά κέντρα έως και τέλος Ιουνίου!

  • Iatropedia
Παράταση στις συμβάσεις όλων των παρόχων έως το τέλος Ιουνίου έδωσε η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ ενώ ταυτόχρονα έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις για νέες συμβάσεις που θα περιλαμβάνουν και τις πληρωμές των ιδιωτικών κλινικών και των κέντρων.

Ειδικότερα όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Δημήτρης Κοντός, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ αποφάσισε την παράταση ισχύος όλων των συμβάσεων με παρόχους υπηρεσιών υγείας

(Διαγνωστικά Εργαστήρια, Κλινικές, Φυσικοθεραπευτές, Οδοντοτεχνίτες, Κέντρα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης, Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας, Μονάδες Χρόνιας Αιμοκάθαρσης, Μονάδες Τεχνητού Νεφρού, Οικοτροφεία, Ιδρύματα/Κλινικές Χρονίων Παθήσεων, Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, Ειδικά Ιδρύματα για ΑμεΑ, ιδρύματα Ασυλικού Τύπου και Μονάδες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης) μέχρι την 30η Ιουνίου 2014.

Ταυτόχρονα η διαβούλευση και τα παζάρια για τη σύναψη νέων συμβάσεων βρίσκεται σε εξέλιξη. Συνομιλίες που προς ώρας σκοντάφτουν στις αμοιβές των ιδιωτικών κέντρων. Την ίδια ώρα συνεχίζονται και τα παζάρια με τους ιδιώτες γιατρούς (ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ) αλλά και για τις συμβάσεις με τους εργαστηριακούς γιατρούς (ΠΙΣ).

Οι συνομιλίες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί άμεσα προκειμένου να μπορεί να συνεχισθεί η συνεργασία με τον ΕΟΠΥΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η μάχη για τα κονδύλια των ψυχιατρικών μονάδων! Οσμή σκανδάλου με εμπλεκόμενους πολιτικούς;

Έρχονται τα ακριβά φάρμακα από τα φαρμακεία της γειτονιάς; Οι δηλώσεις Άδωνι και οι ανησυχίες των φαρμακοποιών

Ποιος ευθύνεται τελικά για το δημόσιο χρέος; Τι είπε ο Άδωνις για φάρμακα, δαπάνες υγείας και Ανδρέα Λοβέρδο!

Γιατροί ΠΕΔΥ: «Το 8ωρο βλάπτει σοβαρά την υγεία μας»! Τι ζητούν από Άδωνι