ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ: Όποιος γιατρός το επιθυμεί, να βοηθήσει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ παίρνει την πρωτοβουλία για παροχή έμπρακτης στήριξης στο Χαμόγελο του Παιδιού και ζητά από όποιο μέλος της το επιθυμεί, να συμμετάσχει οργανωμένα.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της Ενι-ΕΟΠΥΥ:

Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την έναρξη κοινής δράσης της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ και του εθελοντικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με σκοπό την εθελοντική βοήθεια των συμβεβλημένων ιατρών προς τα παιδιά που μένουν στα σπίτια του οργανισμού καθώς και προς τα παιδιά που υποστηρίζονται στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Αποστέλλεται σήμερα πρόσκληση ενδιαφέροντος προς όλους τους συμβεβλημένους ιατρούς της χώρας για την έναρξη κοινής δράσης.

Ο κάθε ιατρός μπορεί να προσφέρει με τρεις τρόπους:

-Επικοινωνία προς τους ιατρούς-μέλη του Συλλόγου σχετικά με την τοποθέτηση κουμπαράδων σε ιατρεία για την οικονομική ενίσχυση του Οργανισμού και διαχείριση της εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

-Συμμετοχή των μελών στις εθελοντικές δράσεις του Οργανισμού.

-Δωρεάν ιατρική στήριξη και παρακολούθηση παιδιών που μένουν στα Σπίτια μας και Παιδιών που υποστηρίζονται στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Ευχαριστώντας εκ των προτέρων για τη θετική ανταπόκριση πολλών μελών μας, παρακαλούνται οι ιατροί που επιθυμούν να προσφέρουν με έναν η περισσότερους τρόπους, να απαντήσουν το συντομότερο δυνατόν στα στοιχεία επικοινωνίας, ώστε να προχωρήσει η έναρξη της πανελλήνιας αυτής κοινής δράσης.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος              Ο Γενικός Γραμματέας

Άννα Μαστοράκου   Χρήστος Παπασιδέρης