«Εκλογές τον Οκτώβριο ή καθόλου»! Η μάχη της κάλπης και στους ιατρικούς συλλόγους

  • Iatropedia
Εκτός από τις Ευρωεκλογές οι γιατροί όλης της χώρας φαίνεται ότι έχουν να σκεφθούν και τις εκλογές στους ιατρικούς συλλόγους, μια διαδικασία που ξεκίνησε με μπόλικη γκρίνια…

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Τελικά όπως φαίνεται οι γκρίνιες και οι ίντριγκες δε αποφεύγονται σε καμία εκλογική αναμέτρηση. Ούτε καν όταν αυτή αφορά στους τοπικούς ιατρικούς συλλόγους. ΟΙ περισσότεροι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας αναμένεται να κατέρθουν στις εκλογές στις 12 Οκτωβρίου, με βάση απόφαση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ).

Ωστόσο οι αναμέτρηση πήρε παράταση δεδομένου ότι επρόκειτο να πραγματοποιηθούν κοντά στις Δημοτικές εκλογές και τις Ευρωεκλογές. Ωστόσο μετά από αίτημα του ΠΙΣ ο χρόνος διεξαγωγής μετατέθηκε για τον Οκτώβριο. Και αυτό προκειμένου να μην υπάρχει σύγχυση και με τις πολιτικές εκλογές υποστηρίζει η διοίκηση του ΠΙΣ.

Όμως κάποιοι άλλοι εκπρόσωποι του κλάδου πίσω από αυτήν την παράταση που ζητήθηκε κρύβεται η προσπάθεια για καλύτερη προετοιμασία ορισμένων.

Ενδεικτικό είναι ότι ορισμένοι Σύλλογοι όπως της Θεσσαλονίκης και της Λάρισας έχουν προγραμματίσει να κατέβουν στις κάλπες τον Μάιο όπως αρχικά είχαν σχεδιάσει.

Γεγονός που προκαλεί όμως τριβές στους κόλπους των γιατρών.

Είναι ενδεικτικό ότι ο ΠΙΣ συνεδρίασε εκ νέου για το θέμα εκδίδοντας και νέα προειδοποιητική ανακοίνωση στους συλλόγους-μέλη του.

Ο ΠΙΣ σημειώνει στην ανακοίνωση του ότι το θέμα επανατέθηκε και η κατάληξη είναι η ίδια ότι οι εκλογές σε όλους τους συλλόγους της χώρας θα πρέπει να γίνουν στις 12 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατροί σε ρόλο …οδηγών στην Κεφαλονιά! Τι έφεραν οι διαθεσιμότητες

Όταν τα χρήματα από τον καπνό γίνονται…καπνός! Που καταλήγει ο φόρος των τσιγάρων;

ΣΟΚ: Αύξηση 70% των κλήσεων για αυτοκτονίες! Η Ελλάδα της κρίσης σκοτώνει τους Έλληνες

Φαγητό με…delivery στους ασθενείς του ΕΣΥ! Άδωνις:»Και λουκέτα σε μαγειρεία νοσοκομείων»