Έκκληση για βοήθεια απηύθυνε χθες βράδυ το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού

  • Iatropedia
Ένας 53χρονος ανασφάλιστος που πάσχει από βαρύ σύνδρομο άπνοιας κατά τον ύπνο, και ο οποίος έχει άμεση ανάγκη εφ' όρου ζωής από την συσκευή CPAP PRSTS δεν μπορεί να προμηθευτεί νέα συσκευή ή να την επισκεύασει την παλιά και κινδυνεύει...

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Διαβάστε εδώ την έκκληση:

Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού:

Βοηθήστε μας να διαδοθεί το μήνυμα αυτό, ακόμα και εσείς οι ίδιοι να μην μπορείτε να βοηθήσετε, κάποιος που γνωρίζετε σίγουρα μπορεί!

Στις 26/11/2014 είχαμε κάνει έκκληση και είχαμε καλύψει, με την βοήθεια συμπολίτη μας, την ανάγκη ασθενή μας για μια συσκευή CPAP PRSTS. Δυστυχώς ο ασθενής μας, μας ενημέρωσε πρόσφατα ότι το μοτέρ της συσκευής κάηκε και δεν λειτουργεί πλέον (και δυστυχώς δεν επισκευάζεται).

Πρόκειται για έναν 53χρονος ανασφάλιστο που πάσχει από βαρύ σύνδρομο άπνοιας κατά τον ύπνο, και ο οποίος έχει άμεση ανάγκη, εφ όρου ζωής, από συσκευή CPAP PRSTS . Ο ασθενής μας ζει με τον συνεχή φόβο ότι θα πεθάνει στον ύπνο, λόγω της σοβαρής κατάστασης του. Δυστυχώς ο ίδιος αδυνατεί να αγοράσει το μηχάνημα αφού είναι άνεργος για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Το κόστος του μηχανήματος είναι απαγορευτικό και κυμαίνεται στα 2,500 – 3,000 ευρώ. Παρακαλούμε όσους θα ήθελαν να βοηθήσουν τον συγκεκριμένο κύριο να έρθουν άμεσα σε επαφή μαζί μας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-9631-950 στις ώρες λειτουργίας του ΜΚΙΕ

(ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00)

(ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00)

(ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)

email mkiellinikou@gmail.com

Την ιστοσελίδα μας θα την βρείτε εδώ www.mkiellinikou.org