Έχετε παράπονο από τον ΕΟΠΥΥ;Στείλτε e-mail στον Άδωνι

  • Iatropedia
Αντί να λέτε τα παράπονα σας στον... δήμαρχο μπορείτε πλέον να στέλνετε ηλεκτρονικό μήνυμα στον Άδωνι Γεωργιάδη προκειμένου να καταγγείλετε θέματα που αφορούν τον ΕΟΠΥΥ.

Αντί να λέτε τα παράπονα σας στον… δήμαρχο μπορείτε πλέον να στέλνετε ηλεκτρονικό μήνυμα στον Άδωνι Γεωργιάδη προκειμένου να καταγγείλετε θέματα που αφορούν τον ΕΟΠΥΥ.

Νέα δεδομένα στην επικοινωνία δημιουργεί ο υπουργός Υγείας ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα το προσωπικό του e – mail, προκειμένου να δέχεται καταγγελίες πολιτών για θέματα του ΕΟΠΥΥ!

Ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι κάθε πολίτης μπορεί να του στείλει μήνυμα μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το θέμα του θα ερευνάται σχεδόν αμέσως.

Έτσι αν ζητηθούν από τους ασφαλισμένους χρήματα για την επίσκεψη – τόνισε – θα πρέπει να απευθυνθούν αμέσως στον ΕΟΠΥΥ και να καταγγείλουν τον γιατρό.

Αμέσως θα γίνει έλεγχος από το Σώμα Επιθεωρητών Υγείας (ΣΕΥΥΠ), για να διαπιστωθεί εάν ο γιατρός έχει καλύψει πράγματι τον αριθμό επισκέψεών του.

Όσον αφορά το πλαφόν στα φάρμακα, ο υπουργός ανέφερε ότι μέχρι χθες, από τους 40.000 γιατρούς το πλαφόν το είχαν φτάσει περίπου 500.