Δώρο ζωής 1 εκατ. ευρώ από τη Pfizer! Δωρεάν 80.000 φάρμακα για ανασφάλιστους

  • Iatropedia
Κοντά στα 80.000 σκευάσματα θα γεμίσουν τα συρτάρια του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής και θα μοιραστούν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη για θεραπεία, έπειτα από προσφορά της φαρμακευτικής εταιρείας Pfizer.

Σε μια εποχή που η κυβέρνηση κουρεύει ότι μπορεί από τις παροχές των ασφαλισμένων και των ασθενών με το επιχείρημα να εξοικονομήσει κονδύλια λόγω τρόικας, η ιδιωτική πρωτοβουλία κάνει και πάλι τη διαφορά.

Η φαρμακευτική εταιρεία Pfizer πρόσφερε φάρμακα αξίας 1 εκατ. ευρώ στο ιατρείο κοινωνικής αποστολής (80.000 σκευάσματα) που προορίζονται για ανασφάλιστους ασθενείς που πάσχουν από αρτηριακή υπέρταση, υπερχοληστερολαιμία, καρδιακή ανεπάρκεια, νευροεκφυλιστικά και αυτοάνοσα νοσήματα.

Από την έναρξη της λειτουργίας του μέχρι και σήμερα, το Ιατρείο αριθμεί 28.800 ιατρικές επισκέψεις ανασφάλιστων, οικονομικά εξαθλιωμένων ασθενών, εκ των οποίων το μεγαλύτερο ποσοστό έλαβε και τη θεραπευτική του αγωγή δωρεάν από το Κοινωνικό Φαρμακείο του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής.

Καθημερινά 300 – 400 ασθενείς προσέρχονται στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Ιατρείου για να πάρουν το φάρμακο που έχουν ανάγκη ενώ 8 στα 10 παιδιά πηγαίνουν για τα απαραίτητα εμβόλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιους διοικητές νοσοκομείων διόρισε ο Άδωνις: Όλη η λίστα!

Έρχονται νέοι διοικητές και στην Αττική με…γαλάζιες και πράσινες αποχρώσεις! Οι μισθοί και τα ρουσφέτια

Προς λουκέτο οι Δημόσιες Δομές! Τι θα κλείσει ο Άδωνις

Άδωνις μαινόμενος κατά βουλευτών για τις εικόνες ντροπής στον Ευαγγελισμό! «Συκοφαντείτε το ΕΣΥ»!