Δωρεάν, πρωτοποριακή εφαρμογή για smartphones και tablets από την ΕUROMEDICA

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η EUROMEDICA αξιοποιεί την ψηφιακή τεχνολογία, με τη δημιουργία του EUROMEDICA app., μιας νέας πρωτοποριακής εφαρμογής με την οποία ο χρήστης αποκτά πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και πληροφοριών υγείας.

 

Η εφαρμογή διατίθεται εντελώς δωρεάν για λειτουργικά συστήματα iOS και Android. Πιο συγκεκριμένα, το EUROMEDICA app. επιτρέπει στο χρήστη να εντοπίσει και να επικοινωνήσει με την πλησιέστερη μονάδα του δικτύου της EUROMEDICA (Γενικές – Μαιευτικές Κλινικές, Κέντρα Αποκατάστασης, Διαγνωστικά Κέντρα), αλλά και το γιατρό που επιθυμεί να επισκεφθεί μέσα από μια πλήρη λίστα ειδικοτήτων. Παράλληλα, αφού έχει επιλέξει, μπορεί να λάβει οδηγίες πρόσβασης μέσω Google Maps, εύκολα και απλά, μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η εφαρμογή αποτελεί ταυτόχρονα μια ολοκληρωμένη πύλη πληροφόρησης, επιτρέποντας στο χρήστη να ενημερωθεί γύρω από τα τελευταία νέα και τις εξελίξεις στην υγεία, αλλά και τις προνομιακές προσφορές του δικτύου της EUROMEDICA.

Ειδικά για τους κατόχους της κάρτας υγείας “Health + Bonus”, το EUROMEDICA app. παρέχει την επιλογή κλήσης SOS, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ενώ η εφαρμογή ενσωματώνει όλες τις δυνατότητες της κάρτας στην οθόνη της συσκευής.