Δωρεά ύψους 1 εκατ. ευρώ από την οικογένεια Νικολάου Λαιμού στην ΕΛΠΙΔΑ

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Ο γάμος της νεαρής Μαριάννας Γουλανδρή, εγγονής του κ. Βαρδή και της κ. Μαριάννας Βαρδινογιάννη, με τον γιο του ζεύγους Νικολάου Λαιμού, Φίλιππο, ήταν εκτός από το κοσμικό γεγονός της χρονιάς σε Λονδίνο και Αθήνα, η αφορμή για μια μεγάλη δωρεά του ζεύγους Λαιμού στον Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ και επιμέρους δωρεών σε άλλα δύο ιδρύματα. Κάπως έτσι, ένα κοσμικό γεγονός μετατράπηκε σε αγάπη και αλληλεγγύη για αυτούς που δεν έχουν σταθεί το ίδιο τυχεροί στην ζωή.

Οι οικογένειες του ζευγαριού παρακάλεσαν τους προσκεκλημένους τους, αντί δώρων, να στηρίξουν τρία φιλανθρωπικά ιδρύματα με μακροχρόνιο και αναγνωρισμένο κοινωνικό έργο.

Έτσι συγκεντρώθηκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσόν – προβλέπεται να είναι τεράστιο καθώς οι δωρεές συνεχίζονται – το οποίο θα δοθεί στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και ειδικότερα για τη δράση της Επιτροπής «ELPIDA YOUTH», στο ίδρυμα «ΕΛΙΖΑ» και στη διεθνή μη κυβερνητική οργάνωση «SAVE THE CHILDREN».

Επιπλέον η οικογένεια του Νικόλαου Λαιμού, πατέρα του Φίλιππου, θέλοντας να εκφράσει τον θαυμασμό και την εκτίμηση του στο μεγάλο κοινωνικό έργο που επιτελεί η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, πρόσφερε στον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ» 1.000.000 ευρώ.

βαρδης βαρδ

μαριαννα βαρδ

ζευγαρι