«Δωμάτιο απόδρασης» και δωρεάν μετρήσεις σακχάρου από την Ascensia

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Στο πανέμορφο χώρο του Άλσους Περιστερίου, θα έχει στηθεί το «Δωμάτιο Απόδρασης - Escape Room» την ώρα που η ΜΚΟ «Με Οδηγό το Διαβήτη – Κάρτα Διαβήτη» σε συνεργασία με το Δήμο Περιστερίου, παρουσιάζουν την Ανδριάννα Μπάμπαλη σε μια μελωδική συναυλία,.

Το Escape Room  έχει στόχο και σκοπό την ενημέρωση των νέων με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο όσον αφορά τις αρχές της σωστής διατροφής, για την πρόληψη του σακχαρώδους  διαβήτη. Με τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι, οι νέοι ενημερώνονται και εμπεδώνουν σημαντικές πληροφορίες που σχετίζονται με τη σωστή διατροφή, η οποία βοηθά αποτελεσματικά στην πρόληψη του διαβήτη.

Κάθε γρίφος που πρέπει να λυθεί είναι και ένα βήμα γνώσης πιο κοντά στην πρόληψη του διαβήτη, με τελικό στόχο την απόλυτη οχύρωση απέναντι στην ασθένεια.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς  θα πραγματοποιούνται δωρεάν μετρήσεις σακχάρου από την Ascensia Diabetes Care.

Η ΜΚΟ «Με Οδηγό το Διαβήτη – Κάρτα Διαβήτη» σε συνεργασία με το Δήμο Περιστερίου, παρουσιάζουν την Ανδριάννα Μπάμπαλη σε μια μελωδική συναυλία, αφιερωμένη στην ενημέρωση, την πρόληψη και την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη νόσο του σακχαρώδους διαβήτη, τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016 στο θέατρο «Τέχνη στην Πέτρα» στο Άλσος Περιστερίου, απο τις 7 μ.μ. το απόγευμα.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

19:00  –  Escape Room

Δωρεάν Μετρήσεις Σακχάρου

18:30 –  Συναυλία με την Ανδριάννα Μπάμπαλη

Είσοδος ελεύθερη.