Δείξε μου το σώμα σου να σου πω τι σεξ κάνεις!

  • Iatropedia
Ένας ακόμη αστικός μύθος που θέλει την εμπειρία ως απαραίτητη προϋπόθεση για καλή σεξουαλική ζωή φαίνεται ότι καταρρίπτεται από την επιστήμη. Οι ειδικοί πλέον πιστεύουν ότι μπορούν να προβλέψουν το σεξουαλικό προφίλ ενός ατόμου, βασιζόμενοι απλά… στις αναλογίες του σώματός. Μάθετε τι «λέει» η επιστήμη για εσάς!

Μικρό στήθος

Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άντρες που τους αρέσει το μικρό στήθος στις γυναίκες, τείνουν να προτιμούν υποτακτικές συντρόφους, είναι οικονομικά ασφαλείς, δεν ενδιαφέρονται για την πατρότητα και είναι λιγότερο σεξιστές από αυτούς που προτιμούν τις γυναίκες με μεγάλο στήθος.

Μακριά πόδια

Ερευνητές από ένα πανεπιστήμιο της Πολωνίας, βρήκαν ότι οι άνθρωποι που είχαν πόδια κατά 5% μακρύτερα από το μέσο όρο θεωρούνταν πιο ελκυστικοί.

Ο λόγος είναι ότι απλά οι ψηλοί θεωρούνται γενικά πιο υγιείς από τους κοντύτερους.

«Προικισμένοι'' άνδρες

Σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στο PLOSOne οι προικισμένοι άνδρες είναι πιο πιθανό να απατηθούν από τις συντρόφους τους.

«Για κάθε μία ίντσα παραπάνω (2,5 εκατοστά)… η πιθανότητα να τους απατήσει η σύντροφός τους αυξάνεται σχεδόν 1,5 φορά» ανέφερε η έρευνα.

Τριχωτό στήθος

Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο έντυπο Archives of Sexual Behavior, τεκμηρίωσε πως οι άντρες που δεν είχαν τρίχες στο στήθος θεωρούνται πιο ελκυστικοί από τις γυναίκες.

Σωματότυπος κλεψύδρα

Οι ειδικοί είναι κατηγορηματικοί οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες με σωματότυπο κλεψύδρα. Μάλιστα το «τέλειο σώμα» έχει αναλογία μέσης και γοφών 0,7 ή με άλλα λόγια η μέση είναι ίση με το 70% της περιφέρειας των γοφών.

Μεγάλοι γοφοί

Ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Leeds έδειξε πως οι γυναίκες που η απόσταση των γοφών τους είναι μεγαλύτερη από 36 εκατοστά έχουν περισσότερους σεξουαλικούς συντρόφους και «τυχαίους εραστές», συγκριτικά με εκείνες που η απόσταση των γοφών τους είναι μικρότερη των 30 εκατοστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε τι μπορείτε να πάθετε από το σεξ!

Γιατί πρήζονται τα πόδια μου;

Ενδομητρίωση: Πως επηρεάζει τη γονιμότητα;

Δείτε ποιοι είναι οι σεξο- σαμποτέρ και πάρτε μέτρα!