Δείτε τα πιο περίεργα μασάζ στον κόσμο! ΦΩΤΟ

  • Iatropedia
Αν έχετε βαρεθεί τα κλασσικά μασάζ..μπορείτε να δοκιμάσετε ένα από τα πιο περίεργα είδη μασάζ που υπάρχουν στον κόσμο. Υπόσχονται ευξία, τόνωση και ανανέωση. Δείτε τα πιο περίεργα είδη μασάζ του κόσμο…

Μασάζ με κάκτους

Στο θέρετρο «Four Seasons» στο Punta Mita του Μεξικό όσοι επιθυμούν μπορεί να κάνουν μασάζ με κάκτους που ενυδατώνουν το δέρμα. Εννοείται ότι έχουν αφαιρεθεί τα αγκάθια τους

Με μαχαίρια κρέατος…

Αυτό το είδος μασάζ κάνει θραύση στην Ταϊβάν. Διαρκεί 10 λεπτά μόνο και υποτίθεται πως καταπραίνει τους πόνους.

Μασάζ από…ελέφαντες

Οι πόνοι στην οσφυική περιοχή φεύγουν με μασάζ από τα πόδια ελέφαντα. Μάλιστα οι εκπαιδευτές τους έχουν εκπαιδεύσει με τέτοιο τρόπο ώστε παρά το γεγονός ότι ζυγίζουν τρεις μπορούν να πιέζουν απαλά το πόδι στις πλα΄τες των ασθενών.

Μασάζ με χαστούκια

Αυτό είναι περισσότερο θεραπεία κατά των ρυτίδων παρά μασάζ.Αυτή η τεχνική υπάρχει περίπου 100 χρόνια στην Ταϊλάνδη και υπόσχεται καταπληκτικά αποτελέσματα….

Μασάζ σε… γόνδολα

Στο Casanova Spa στο Hotel Cipriani στη Βενετία μπορείτε να απολαύσετε ένα αξέχαστο μασάζ πάνω σε γόνδολα βλέποντας ταυτόχρονα τα αξιοθέτα της περιοχής. Για να αποφευγούν οι βλάβες από την την ηλικιακή ακτινοβολία οι ειδικοί χρησιμοποιούν ένα ειδικό λάδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιες τροφές ρίχνουν το ουρικό οξύ;

Δείτε τα καλύτερα μέρη για σεξ μετά το κρεβάτι!

Γιατί πονάω στο πέλμα του ποδιού;

Αμάν! Με έπιασε κράμπα: Τι κάνω