Δείτε τα 3 σημάδια που δείχνουν πρόβλημα στις αρτηρίες

  • Iatropedia
Όταν ο αρτηρίες μπλοκάρουν δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της καρδιάς. Συνήθως οι περισσότεροι ασθενείς γνωρίζουν τα προειδοποιητικά σημάδια της καρδιάς αλλά αγνοούν τα συμπτώματα που μαρτυρούν ότι κάτι δεν πάει καλά στις αρτηρίες τους

Όταν το ηθικό είναι… πεσμένο

Νεότερες έρευνες έδειξαν ότι όταν οι άνδρες αντιμετωπίζουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας ενδεχομένως έχουν φραγμένες αρτηρίες αφού σε αυτή την κατάσταση τα γενετικά όργανα δεν αιματώνονται επαρκώς με συνέπεια να εμφανίζεται το πρόβλημα.

Για αυτό πριν απευθυνθείτε στον ειδικό γιατρό καλό είναι να επισκεφτείτε τον καρδιολόγο σας για να κάνετε είτε ένα καρδιογράφημα είτε ένα τρίπλεξ καρδιάς.

Πέφτουν τα μαλλιά

Τελικά η τριχόπτωση δεν είναι πάντα ένα αθώο σύμπτωμα αφού ενδεχομένως κρύβει κάποιο πιο σοβαρό . Μπορεί να ακούγεται παράλογο αλλά για την εμφάνιση της αλωπεκίας πιθανών ευθύνονται οι αρτηρίες που έχουν κλείσει.

Αφόρητοι πόνοι

Οι αφόρητοι πόνοι στη γάμπα αλλά και το πρήξιμο στα πόδια μπορεί να αποκαλύπτουν πρόβλημα φραγμένης αρτηρίας.

Το καλύτερο που ΄χετε να κάνετε είναι να απευθυνθείτε στο γιατρό σας για να σας εξετάσει όπως μα μετρήσει τους παλμούς της καρδιάς ή να σας υποβάλλει σε ένα τρίπλεξ

πηγη mayoclinic