Διορίστηκε νέος πρόεδρος Δ.Σ. στο ΕΚΑΒ ήδη εργαζόμενος στο Κέντρο από την Θεσσαλονίκη

  • Iatropedia
Την θέση του Νικόλαου Παπαευσταθίου, ο οποίος παραιτήθηκε απόΠρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.), πήρε οΚωνσταντίνος Καρακατσιανόπουλος, σύμφωνα με την σχετικήΥπουργική Απόφαση (Α2β/Γ.Π.62938/18-8-2015).

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Ο Κ. Καρακατσιανόπουλος είναι πτυχιούχος του τμήματος Μηχανολογίας, της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Καβάλας και του Τμήματος Προγραμματιστών τού Thessaloniki Institute of Technology.

Εργάζεται ως υπεύθυνος του Γραφείου Τεχνικής Υποστήριξης του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, διδάσκει στο ΙΕΚ και είναι Αξιολογητής Ιδιωτικών Κ.Τ.Ε.Ο. του Εθνικού Συμβουλίου Διαπίστευσης.

Κατά την άποψη της ηγεσία του ΥΥΚΑ εξάλλου, ο κ. Καρακατσιανόπουλος αποτελεί ιδανική επιλογή για τη θέση του προέδρου του ΔΣ του ΕΚΑΒ, καθώς γνωρίζει όσο λίγοι τον Οργανισμό, τις ανάγκες, τις δυνατότητες και τις ιδιαιτερότητές του.

«Το όραμα και τα σχέδιά του για την αναγκαία αναδιοργάνωση του ΕΚΑΒ είναι σε απόλυτη συμφωνία με το στόχο της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας για άμεση αναβάθμιση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του ΕΚΑΒ που ως γνωστόν είναι ο μοναδικός δημόσιος φορέας επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας στη χώρα», αναφέρουν στην σχετική ανακοίνωση.