Δύο ξένοι στο ίδιο υπουργείο! Στα μαχαίρια ακόμη Βορίδης -Γρηγοράκος για τις αρμοδιότητες

  • Iatropedia
Μέρες έχουν περάσει από τον ανασχηματισμό και οι δύο ένοικοι της οδού Αριστοτέλους ακόμη να τα βρουν για το θέμα των αρμοδιοτήτων...

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Τι κι αν μεσολάβησε ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς. Τι κι αν έγινε εκτενής συζήτηση στο Μέγαρο Μαξίμου. Μάκης Βορίδης και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος ακόμη να τα βρούνε για το θέμα του καθορισμού των αρμοδιοτήτων.

Ο κ.Γρηγοράκος που επιμένει να αναλάβει τα νοσοκομεία του ΕΣΥ, του δίνονται ο ΕΟΠΥΥ και το ΠΕΔΥ. Κάτι βέβαια που δεν τον ικανοποιεί δεδομένου πως αποτελούν δύο πεδία προβλημάτων.

Από την άλλη ο Μάκης Βορίδης αρνείται πεισματικά να αφήσει από τα …χέρια του το ΕΣΥ, γνωρίζοντας βέβαια ότι όλο το πολιτικό παιχνίδι παίζεται πλέον στα νοσοκομεία.

Μ αυτά και μ αυτά οι δύο άνδρες παρότι συγκατοικούν στην οδό Αριστοτέλους με τη βία ανταλλάσσουν λίγες κουβέντες.

Και μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με την παρέμβαση Σαμαρά Βενιζέλου βέβαια τις αρμοδιότητες τις έχει αναλάβει όλες ο Μάκης Βορίδης ο οποίος και υπογράφει και τα σχετικά έγγραφα και τις αποφάσεις.

Και κοντά από τους δύο, τη νύφη την πληρώνει η υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα που ακόμη δεν έχει αντικείμενο στα χέρια της.

Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένον αχυρώνα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Μπλόκο» τρόικας στο κέρδος των φαρμακοποιών! Νέες αρνητικές εξελίξεις της τελευταίας στιγμής

Νέες τιμές στα φάρμακα δια χειρός Βορίδη! Ποιος χάνει ποιος κερδίζει

Έρχονται γιατροί-ράμπο στα σχολεία! Τι ετοιμάζουν Λοβέρδος-Βορίδης

Τι θα αλλάξει ο Βορίδης στον ΕΟΠΥΥ! Τα σχέδια και οι αντιδράσεις