Διοικήτρια Σωτηρία στο iatropedia: Μου ζήτησε 50.000 ευρώ! Ύποπτη υπόθεση χρηματισμού στο ΕΣΥ

  • Iatropedia
Μια ύποπτη υπόθεση χρηματισμού και εκβιασμού φαίνεται να είναι σε εξέλιξη στο Νοσοκομείο Σωτηρία

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Συνδικαλιστής εργαζόμενος φέρεται να συνελήφθη επ αυτοφώρω όταν ζήτησε από τη διοικήτρια του νοσοκομείου 50.000 ευρώ για να μην προχωρήσουν εργαζόμενοι σε κινητοποιήσεις.

«Συνελήφθη με προσημειωμένα χαρτονομίσματα» επιβεβαίωσε στο iatropedia.gr η διοικήτρια του Σωτηρία Μαρία Καρρά. Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα είπε ο ύποπτος φέρεται να ζήτησε τα χρήματα για λογαριασμό άλλων. Η κ.Καρρά ενημέρωση την ηγεσία του υπουργείου υγείας ενώ κάλεσε και την ασφάλεια με την οποία και έστησε την όλη υπόθεση με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Πάντως οι συνδικαλιστές είναι προς στιγμήν επιφυλακτικοί καθώς θεωρούν ότι ειδικά το σωματείο των εργαζομένων στο Σωτηρία ήταν ανενεργό τα τελευταία χρόνια και το επιχείρημα των κινητοποιήσεων φάνατζε μάλλον εξωπραγματικό καθώς το προσωπικό του Σωτηρία έκανε απεργίες μόνο όταν αυτές προκηρύσσονταν κεντρικά από την ΠΟΕΔΗΝ.

Όλοι περιμένουν με αγωνία τις λεπτομέρειες που θα δώσει ο υπουργός Υγείας το απόγευμα αλλά και στα μέτρα στα οποία θα προχωρήσει μετά τη γνωστοποίηση όλων των δεδομένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπόθεση χρηματισμού σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας! Έκτακτες ανακοινώσεις Άδωνι

Ράιχενμπαχ VS Σουλιώτη! Γερμανικό ή ελληνικό το σχέδιο για τις αλλαγές σε Κέντρα Υγείας-πολυϊατρεία;

Άδωνις: Πιάστηκαν στα πράσα συνδικαλιστές με φακελάκια!

Κύμα κινητικότητας σαρώνει Κέντρα Υγείας- πολυϊατρεία! Ποιοι θα απομακρυνθούν