Διχάζει μια μετακίνηση νοσηλεύτριας στην Πάτρα…

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» της Πάτρας καταγράφονται μέσα σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα δύο περιστατικά παράτυπων μετακινήσεων, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν πηγές των εργαζομένων.

Όπως αναφέρεται στο http://dete.gr/ στην πρώτη περίπτωση, νοσηλεύτρια μετακινήθηκε εν μια νυκτί από την Αθήνα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» επειδή έπρεπε να συμμετάσχει σε κομπανία η οποία δουλεύει σε μαγαζί της Πάτρας – στην ορχήστρα συμμετέχει και συγγενικό πρόσωπο μέχρι χθες στελέχους της κυβέρνησης. Κάποιοι λοιπόν φρόντισαν με συνοπτικές διαδικασίες να μετακινηθεί από το Νοσοκομείο, σε διοικητική θέση στην 6η ΥΠΕ.

Η μετακίνηση έγινε με σκοπό να παρέχονται ευκολίες στην συγκεκριμένη νοσηλεύτρια ως προς το ωράριο, προκειμένου να  μην χάνονται και οι καλλιτεχνικές της δυνατότητες.

Όπως αναφέρεται μάλιστα από την ίδια πηγή, για να μην γίνεται μάλιστα στόχος, στη συνέχεια οι ίδιοι κύκλοι που φρόντισαν για την διπλή μετακίνησή της, φρόντισαν να της αναθέσουν και εκπαιδευτικά καθήκοντα στη σχολή αδελφών νοσοκόμων…