Διαδικτυακά «πυρά» του πρώην προς το νυν υπουργό Υγείας

8af84e3bd6b02dd2b035ca9da81f3a48.jpg
Δριμεία επίθεση κατά του υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή εξαπέλυσε μέσω Twitter ο πρώην υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος σε "διαχειριστική ανεπάρκεια" και "ασχετοσύνη".

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

"Η διαχειριστική ανεπάρκεια/ασχετοσύνη του κ. Κουρουμπλή δεν έχει προηγούμενο", ανέφερε χαρακτηριτικά ο κ.Γεωργιάδης και συνέχισε: "Έστειλε "ισοδύναμα" 140εκατ. ευρώ για το 5ευρω που φέρνει ετησίως 19 εκατ ευρώ". Λίγο αργότερα δε, σε δεύτερο tweet, χαρακτήριζε τον κ. Κουρουμπλή "άσχετο".

Πάντως ο κ. Κουρουμπλής σε δηλώσεις του χθες ανέφερε ότι για την επίτευξη συμφωνίας η τρόικα ζητά μια σειρά από προαπαιτούμενα, μεταξύ των οποίων και η επιστροφή του εισιτηρίου των 5 ευρώ στα νοσοκομεία.

Ο υπουργός ωστόσο επέμεινε σε ισοδύναμα ύψους 140 εκατ. ευρώ, τονίζοντας μάλιστα την πρόθεσή του να μην επανέλθει το μέτρο του εισιτηρίου των 5 ευρώ, εκτιμώντας ότι το διοικητικό κόστος μιας τέτοιας διαδικασίας θα είναι πολύ μεγαλύτερο.

Σε ένα τρίτο tweet πάντως ο Άδωνις Γεωργιάδης ολοκλήρωσε το...σκεπτικό -επίθεση επισημαίνοντας: "Κατήργησε το 5 ευρώ στα νοσοκομεία, επέτρεψε την εμπορική ονομασία στην συνταγογράφηση, άλλαξε το νόμο για τους διοικητές. Του τα καταργούν και τα τρία".

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όλες οι ειδήσεις

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν

Top 5 Trends