Χρωστάς σε νοσοκομείο; Έρχεται κατάσχεση! Τι είπε ο Άδωνις

  • Iatropedia
Κατασχέσεις ακόμη και σε ανασφάλιστους που νοσηλεύτηκαν σε νοσοκομείο και δεν πλήρωσαν, σκοπεύει να κάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης ειδικά για όσους έχουν δεύτερη κατοικία.

Με κατάσχεση της δεύτερης κατοικίας για όσους χρωστούν στα νοσοκομεία και δεν έχουν εξοφλήσει προειδοποίησε όσους ανασφάλιστους έκαναν χρήση των υπηρεσιών νοσοκομείων ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Αθήνα 9.84.

«Το νοσοκομείο πρέπει να χρεώνει», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι, για τους παράνομους μετανάστες τα ποσά διεκδικούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε πως η κατάσχεση δεν θα αφορά τους άπορους αλλά όσους διαθέτουν περιουσιακά στοιχεία, όπως ακίνητα και τα χρήματα και θα διεκδικούνται με τη διαδικασία του δημόσιου λογιστικού για όλα τα χρέη προς το Δημόσιο.

Σύμφωνα με τον υπουργό, ο παράνομος μετανάστης δεν έχει ΑΜΚΑ και ΑΦΜ, όπως έχει ο άπορος, ή ο ανασφάλιστος Έλληνας για να τον χρεώσουμε, το νοσοκομείο θα τον χρεώνει και τον μετανάστη ως ανώνυμο και όλα αυτά τα τιμολόγια θα πληρώνονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μπαλάκι κυβέρνησης στους γιατρούς ΕΟΠΥΥ: Ελάτε στην Πρωτοβάθμια αλλά κλείστε τα ιατρεία σας!

Ηλεκτρονική Υγεία του μέλλοντος! Πως οραματίζεται το σύστημα σε λίγα χρόνια το υπουργείο Υγείας

Κόβονται φάρμακα, χάνουμε χρόνια ζωής! Τι δείχνει έρευνα για τις επιπτώσεις από το κούρεμα των φαρμάκων

Αποχωρήσεις και φωνές κατά Άδωνι από γαλάζιους συνδικαλιστές στον τομέα Υγείας της ΝΔ! Γιατί έφυγαν