Χρήστος Κέλλας σχολιάζοντας την υφαρπαγή των αποθεματικών του ΕΟΠΥΥ: «Αν σας έχει μείνει λίγη τσίπα, φύγετε»

  • Iatropedia
"Αν σας έχει μείνει λίγη τσίπα, φύγετε", διαμηνύει ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, βουλευτής Λάρισας και Χρήστος Κέλλας, στην πρακτική της κυβέρνησης η οποία τα τελευταία 24ωρα "μαζεύει" ό,τι έχει απομείνει στα ταμεία των νοσοκομείων και του ΕΟΠΥΥ...

Όσο και να αντιδράσει βέβαια η αντιπολίτευση, οι κυβερνώντος πράττουν ανεμπόδιστοι ό,τι απαιτήσουν οι Θεσμοί ή σκεφτούν ως ύστατοι λύση οι ίδιοι με τους παρόχους υγείας να είναι για άλλη μια φορά στα …κάγκελα καθώς  δεν θα πληρωθούν! Το iatropedia είχε πρώτο μεταδώσει το έγγραφο με το οποίο το υπουργείο Υγείας ζητούσε τα αποθεματικά των δημόσιων νοσοκομείων την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα. Διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ.

Ο κ. Χρήστος Κέλλας με αφορμή την μεταφορά των αποθεματικών του ΕΟΠΥΥ στην Τράπεζα της Ελλάδας, έκανε αναλυτικά την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά την μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των νοσοκομείων στην Τράπεζα της Ελλάδας, νέο χτύπημα στους παρόχους υγείας με θύματα πάντα τους ίδιους, τους ασφαλισμένους.

Σε έκτακτη συνεδρίασή του το Δ.Σ. του ΕΟΠΥΥ Μεγάλη Δευτέρα με οριακή πλειοψηφία, απεφάσισε την μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων στην Τράπεζα της Ελλάδας αφήνοντας απλήρωτους όλους τους ιδιώτες παρόχους, κλινικές, διαγνωστικά εργαστήρια, μονάδες αιμοκάθαρσης και πιθανόν φαρμακοποιούς. Και βέβαια πρόκειται για οφειλές μηνός Ιανουαρίου 2016.

Το αν θα κάνουνε Πάσχα χιλιάδες χαμηλόμισθοι εργαζόμενοι μόνο την αριστερή κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου δεν ενδιαφέρει.
Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο …
Αν σας απέμεινε λίγη τσίπα, ΦΥΓΕΤΕ …».