Χάστε τα κιλά των διακοπών με τον Πράσινο Καφέ SuperDiet™ 2500mg

  • Iatropedia
Το καλοκαίρι είναι η εποχή που όλοι κάνουμε πολλές διατροφικές ατασθαλίες, λαμβάνοντας μεγαλύτερες ποσότητες θερμίδων, οι οποίες οδηγούν τις περισσότερες φορές σε αύξηση του σωματικού βάρους και συγκέντρωση λίπους, ιδιαίτερα σε περιοχές όπως η κοιλιά. Αυτά τα επιπλέον κιλά μπορούν να παραμείνουν μέχρι να έρθει το επόμενο καλοκαίρι ή ακόμα χειρότερα να αυξηθούν ακόμα περισσότερο κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Τη λύση σε αυτή την κατάσταση μπορεί να δώσει ένα ιδιαίτερα δραστικό φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει πράσινο καφέ.

Πώς λειτουργεί όμως ο πράσινος καφές στη μείωση του σωματικού βάρους;

Ο πράσινος καφές, αρχικά, είναι ο καφές ο οποίος δεν έχει υποστεί καμία μορφή επεξεργασίας και για αυτό εμφανίζει αυτό το πράσινο χρώμα και διατηρεί όλα του τα θρεπτικά συστατικά ανέπαφα, τα οποία και προσφέρουν την κύρια αδυνατιστική δράση του.

Το βασικότερο από αυτά τα θρεπτικά συστατικά είναι το χλωρογενικό οξύ, φυσική ένωση με αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Το χλωρογενικό οξύ έχει χαρακτηριστεί ως το πιο βασικό στοιχείο του πράσινου καφέ, καθώς μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους, αφού έχει την ιδιότητα να διασπά το λιπώδη ιστό και να οδηγεί στη μείωσή του, ενώ παράλληλα μπορεί να συμβάλλει και σε απώλεια λίπους.

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το βάρος τους, έχει αποδειχτεί ότι οι ιδιότητες του χλωρογενικού οξέος μπορουν να οδηγήσουν στην μείωση του βάρους καθώς και του επιπλέον λίπους που μπορεί να έχει ο καθένας.

Στοιχεία από μελέτες δείχνουν ότι το χλωρογενικό οξύ, όχι μόνο επιβραδύνει την απορρόφηση των λιπών από το έντερο, αλλά και ενεργοποιεί το μεταβολισμό του λίπους στο ήπαρ. Σύμφωνα με τις ίδιες έρευνες η απώλεια βάρους που οφείλεται στο χλωρογενικό οξύ, μπορεί να συμβεί εξαιτίας της μείωσης της απορρόφησης της γλυκόζης από το αίμα η οποία είναι ανασταλτικός παράγοντας της αύξησης του βάρους.

Αυτός λοιπόν, είναι και ένας τρόπος που μπορούμε να μειώσουμε το σωματικό μας βάρος, χωρίς να αλλάξουμε ουσιαστικά τον τρόπο διατροφής μας και να αποκτήσουμε πάλι τη σιλουέτα που είχαμε πριν την εμφάνιση των περιττών κιλών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Τα άλλα οφέλη του πράσινου καφέ!

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο πράσινος καφές λειτουργεί κυρίως ως μία φυσική ουσία που βοηθά στη μείωση του σωματικού βάρους. Όμως δεν σταμάτα μόνο εκεί, καθώς έχουν αναφερθεί και άλλες ιδιότητές του, που μπορεί να ενισχύσουν την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού.

Η προσφορά του στην αντιοξειδωτική προστασία του οργανισμού είναι σημαντική καθώς διαθέτει επαρκείς ποσότητες από πολυφαινόλες που μπορεί να δράσουν ενάντια στις ελεύθερες ρίζες.

Παράλληλα, έχει αναδειχθεί και η δράση του σε περίπτωση που κάποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα με υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα, μειώνοντας τη λειτουργία ορισμένων ενζύμων με αποτέλεσμα τη μείωση της παραγωγής γλυκόζης. Ενώ μη έχοντας υποστεί καμία επεξεργασία, δεν περιέχει συγκεκριμένες ουσίες που μπορεί να αυξήσουν τα επίπεδα χοληστερόλης, ενώ υπάρχουν σημάδια ότι μπορεί να μειώσει τα επίπεδα αυτής.

Ο Πράσινος Καφές SuperDiet™ 2500mg της Astra Medical Hellas Superfoods™-AMHES είναι το μοναδικό προϊόν το οποίο περιέχει 50% standard χλωρογενικό οξύ, και να προσφέρει όλα αυτά τα θετικά αποτελέσματα στην προσπάθεια μείωσης του σωματικού βάρους.

*Όλα τα προϊόντα Superfoods™ μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα φαρμακεία!