Χάπια με ανθρώπινη σάρκα από μωρά- δείτε το βίντεο

  • Iatropedia
Διαστάσεις επιδημίας, αρχίζει να παίρνει το εμπόριο σάρκας από μωρά, συσκευασμένης μέσα σε χάπια. Ήδη η Νότια Κορέα έχει κατασχέσει 17.500 τέτοια χάπια που προέρχονται από την Κίνα, ενώ οι έλεγχοι σε πολλά αεροδρόμια σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν ενταθεί για να σταματήσει το φαινόμενο αυτό.

Από την Κίνα οι Νοτιοκορεάτες, εισάγουν παράνομα τα συγκεκριμένα χάπια επειδή πιστεύουν πως όποιος πίνει χάπια από ανθρώπινη παιδική σάρκα, θα έχει καλύτερες επιδόσεις στο σεξ, αλλά και θα κάνει την άμυνα του οργανισμού του, απόρθητο φρούριο.

Οι καταγγελίες για αυτό το παράνομο και απάνθρωπο εμπόριο γίνονται όλο και πιο συχνές. Σε χωριά στην Νοτιοανατολική Κίνα παίρνουν από νεκρά μωρά και βρέφη την σάρκα, την αποξηραίνουν και στη συνέχεια την κάνουν σκόνη. Αυτή τη σκόνη τοποθετούν σε άδεια χάπια τα οποία αργότερα προμηθεύουν εκείνους που πιστεύουν ότι θα βελτιώσουν τις ερωτικές τους επιδόσεις.

Εκτός όμως από το ηθικό ερώτημα που γεννάται σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει και το ιατρικό. Οι επιστήμονες στη Νότια Κορέα, ζητούν με κάθε τρόπο να σταματήσει αυτό το εμπόριο γιατί έχουν καταγράψει ραγδαία αύξηση των περιπτώσεων όπου οι άνθρωποι μολύνθηκαν, αφού τα συγκεκριμένα χάπια περιέχουν σημαντικό αριθμό βλαβερών και ανθεκτικότατων βακτηρίων.

Δείτε το βίντεο του BBC με την κατάσταση στα αεροδρόμια της Κορέας