Χάος με το ζήτημα της χολέρας στο «Έλενα»- Το ΚΕΔΥ βγάζει αρνητικό το δείγμα, η ΠΟΕΔΗΝ επιμένει για θετικό

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η πρώτη καλλιέργεια στο "Έλενα Βενιζέλου" είχε δείξει χολέρα, σύμφωνα με την γιατρό που υπογράφει την ανάλυση, τα δεύτερα δείγματα βγαίνουν αρνητικά και ο Εισαγγελέας αναζητεί στοιχεία για το αν υπήρξε περίπτωση διασποράς ψευδών ειδήσεων... Χάος!

Αρνητικά είναι τα πρώτα δείγματα στο μικρόβιο της χολέρας στο νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου»σύμφωνα με τις εξετάσεις στο ΚΕΔΥ (Κεντρικό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας). Αυτό αναφέρουν ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ, προσθέτοντας ότι είναι πιθανόν να εκδοθεί μέσα στην ημέρα, σχετική ανακοίνωση από το Κέντρο.

Έτσι η ΠΟΕΔΗΝ μένει μόνη να επιμένει στις καταγγελίες της για εντοπισμό αυτού του μικροβίου ενώ και Μικροβιολόγος του νοσοκομείου σε έγγραφό της, τονίζει ότι πράγματι οι πρώτες καλλιέργειες από τα δείγματα δείχνουν μικρόβιο χολέρας.

Πάντως νωρίτερα έγινε γνωστό και μετέδωσε το iatropedia ότι έχει επιληφθεί Εισαγγελέας ώστε να αποδειχτεί αν υπήρξε διασπορά ψευδών ειδήσεων εκ μέρους της ΠΟΕΔΗΝ ενώ και οι υπουργοί Υγείας χθες ανακοίνωσαν ότι έχει τελειώσει η υπομονή τους με κάποιους συνδικαλιστές, φωτογραφίζοντας αυτούς της ΠΟΕΔΗΝ.