Η Bayer Hellas στηρίζει το έργο της Ομάδας Αιγαίου

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η Bayer βρίσκεται για 6η συνεχή χρονιά στο πλευρό της Ομάδας Αιγαίου συμβάλλοντας στη βελτίωση της ζωής των κατοίκων των ακριτικών νησιών του Αιγαίου.

Η εταιρεία έγινε για μια ακόμη φορά υπερήφανος χορηγός της προσπάθειας της ομάδας καλύπτοντας τις ανάγκες του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Φούρνων, του Αγροτικού Ιατρείου Δονούσας, του Κέντρου Υγείας και του Περιφερειακού́ Ιατρείου Χώρας Ίου, όπως επίσης και αιτήματα του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού και του Γυμνασίου/ΛΤ της Φολεγάνδρου.

Η Bayer Ελλάς γίνεται ξανά μέρος αυτής της προσπάθειας και αφουγκράζεται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι κάτοικοι των μικρών και απομακρυσμένων νησιών της χώρας μας αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δέσμευσή της για συνεχή βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας, με επίκεντρο όσους έχουν ανάγκη.

Η διευθύντρια επικοινωνίας της Bayer Ελλάς κυρία Σόνια Μουσαβερέ, δήλωσε σχετικά:

«Στη Bayer Ελλάς φροντίζουμε να παραμένουμε πάντοτε πιστοί στην ανθρωποκεντρική φιλοσοφία που διέπει το σύνολο των εργασιών μας και προβαίνουμε σε ουσιαστικές ενέργειες εταιρικής υπευθυνότητας με στόχο να οδηγήσουν στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Έτσι, για 6η συνεχόμενη χρονιά συμβάλουμε ενεργά στο πολύ σημαντικό έργο που προσφέρει η Ομάδα στους συμπολίτες μας που κατοικούν στα ακριτικά νησιά και αντιμετωπίζουν αντιξοότητες σε καθημερινή βάση».

Κατά τη διάρκεια του 24ου Διάπλου Αιγαίου, η Ομάδα διένυσε συνολικά πάνω από 410 ναυτικά μίλια και επισκέφθηκε τα παρακάτω 8 ακριτικά νησιά: Φούρνοι, Θύμαινα, Πάτμος, Δονούσα, Αμοργός, Φολέγανδρος, Ίος και Κουφονήσι. Σε κάθε προορισμό, τα μέλη της διενέργησαν αιματολογικές και μικροβιολογικές εξετάσεις στους κατοίκους παράλληλα με τη δωρεά εκπαιδευτικού και παιδαγωγικού υλικού στα σχολεία των νησιών και έργων υποδομής.