Αύριο οι κινητοποιήσεις των υγειονομικών

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Γιατροί, φαρμακοποιοί, οδοντίατροι, φυσικοθεραπευτές, όλοι είναι στις επάλξεις, έτοιμοι να αγωνιστούν κατά του ασφαλιστικού!

Κινητοποιήσεις εξήγγειλαν για την Πέμπτη όλοι οι υγειονομικοί εκφράζοντας την δυσαρέσκειά τους για τα όσα προωθούνται στο νέο ασφαλιστικό. Αύριο αναμένεται να παραλύσει η Υγεία.

Διαβάστε εδώ την ενημέρωση από την ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ:

Η ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ αναγγέλλει την ενεργό συμμετοχή της στην πανελλαδική 4ωρη στάση εργασίας την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου, από τις 11π.μ. έως τις 3μ.μ., με συμμετοχή στην προγραμματισθείσα πορεία μαζί με τους άλλους επιστημονικούς κλάδους,

Τα συμβεβλημένα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας, σε όλη τη χώρα θα απέχουν από την εξυπηρέτηση των πολιτών,  εκτός από επείγοντα και έκτακτα περιστατικά.

Καλούμε τους γιατρούς να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν όλοι οι Επιστημονικοί Φορείς, την ίδια ημέρα και ώρα (11:30 π.μ.) στα Προπύλαια, ώστε να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος              Ο Γενικός Γραμματέας

Άννα Μαστοράκου   Χρήστος Παπασιδέρης

Διαβάστε εδώ την ενημέρωση από τον ΙΣΑ:

Ο Ι.Σ.Α. συμμετέχει στην 4ωρη Πανελλαδική  στάση εργασίας των ιατρών όλης της χώρας, που εργάζονται τόσο στο Δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα,  την Πέμπτη 21/1/2016 και ώρες 11 π.μ -3 μ.μ. που προκήρυξε ο Π.Ι.Σ.. και καλεί τους γιατρούς- Μέλη του να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν όλοι οι επιστημονικοί φορείς  την ίδια ημέρα στις 11 π.μ. στα Προπύλαια.

Ο Ι.Σ.Α. ΚΑΛΕΙ

‘Όλα  τα Μέλη του να δώσουν δυναμικό παρόν  με 24ωρη αποχή από τα καθήκοντά τους:

Την Δευτέρα 25/1/2016 συμμετέχουμε μαζικά έξω από το Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29)  ώρα 11:30 π.μ.  Θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας προς τη Βουλή. Δεν πρέπει να λείψει κανείς γιατί τα νέα μέτρα εξοντώνουν το ιατρικό επάγγελμα και διακυβεύεται η επιβίωσή  όλων μας

Ζητούμε από την Κυβέρνηση την άμεση απόσυρση του Ασφαλιστικού Διάλογο από μηδενική βάση. Περιθώρια αποστασιοποίησης δεν υπάρχουν.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                          ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ