Αρβελέρ κατά Άδωνι! Πως τον χαρακτήρισε

  • Iatropedia
Η γνωστή βυζαντινολόγος και πρώτη γυναίκα πρύτανις στην ιστορία του Πανεπιστημίου της Σορβόννης σε συνέντευξή της σε ραδιόφωνο μίλησε για όλους και για όλα και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον υπουργό Υγείας

Η βυζαντινολόγος και πρώτη γυναίκα πρύτανις στην ιστορία του Πανεπιστημίου της Σορβόννης, Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ άστραψε και βρόντηξε όταν ρωτήθηκε για την ελληνική πραγματικότητα ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί με όχι και πολύ κολακευτικά σχόλια στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη

Μπορεί να μιλά σπάνια αλλά όταν το πράττει τα λόγια της δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο. Η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, άνθρωπος του πνεύματος γνωστή τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, σε συνέντευξη της στο ραδιόφωνο του Άλφα δεν άφησε τίποτε όρθιο. Αναφέρθηκε στην πολιτική πραγματικότητα της χώρας μας και φυσικά δε θα μπορούσε να παραλείψει να αναφερθεί στον υπουργό Υγείας που έχει φέρει τα πάνω κάτω στη Υγεία μετατρέποντας τα νοσοκομεία σε …αρένα.

Η κ.Αρβελέρ έφερε τον Άδωνι Γεωργιάδη ως παράδειγμα… βλακείας λέγοντας απευθυνόμενη σ' εκείνον πως: «Υπουργώ σημαίνει υπηρετώ».

Μετά από αυτό τα στελέχη της αγοράς Υγείας αλλά και οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την απάντηση του υπουργού Υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στα χαρακώματα οι εργαζόμενοι στο ''Αγία Βαρβάρα''.Κατέλαβαν την είσοδο και τα γραφεία

Έρχεται νέα σαρωτική κινητικότητα στην Υγεία! Φεύγουν κι άλλοι εργαζόμενοι

ΕΟΠΥΥ αλά γερμανικά! Τα σχέδια Άδωνι για πολυϊατρεία-προσωπικό και οι αντιδράσεις

Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για δωρεάν εξετάσεις στο ΕΣΥ! Όλα τα κριτήρια