Αποσωληνώθηκε ο Βαγγέλης Γερμανός- Τι έπαθε- Όλο το ιστορικό της περιπέτειάς του

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Μια επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε ο σπουδαίος τραγουδοποιός, είχε ως επιπλοκή την εμφάνιση σοβαρού αναπνευστικού προβλήματος και τον οδήγησε στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

Η κατάσταση βαίνει τώρα βελτιούμενη καθώς ο Βαγγέλης Γερμανός αποσωληνώθηκε και παρότι συνεχίζει να βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας του.

Το ιστορικό

Στις 11/12 ο κ. Γερμανός εισήχθη στον Ευαγγελισμό και την επόμενη μέρα υπεβλήθη σε λαπαροσκοπική επέμβαση αποκατάστασης βουβωνοκήλης με τοποθέτηση πλέγματος. Εξήλθε σε καλή κατάσταση και πήγε σπίτι του.

Ωστόσο, στις 28/12 επέστρεψε στο νοσοκομείο και διαγνώστηκε με φλεγμονή στο ίδιο σημείο. Έτσι στις 30/12 μπήκε και πάλι στο χειρουργείο, αυτή την φορά για ανοιχτή επέμβαση στην κοιλιά, ώστε να παροχετευτεί το απόστημα.

Αλλά στις 3/1 παρουσίαση σοβαρή αναπνευστική επιβάρυνση και εισήχθη στο ΜΕΘ όπου και διασωληνώθηκε.

Ωστόσο σήμερα είναι σε καλύτερη κατάσταση, αποσωληνωμένος και αναρρώνει.

 Βιογραφικό

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Μετά το Γυμνάσιο, μετέβη στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδασε στο Μαθηματικό του ΑΠΘ για ένα χρόνο και τον επόμενο μεταγράφηκε στην Αθήνα όπου συνέχισε τις σπουδές του. Παράλληλα, σπούδασε κιθάρα και θεωρητικά. Ξεκίνησε την καριέρα του στο τραγούδι το 1980 με το συγκρότημα του Διονύση Σαββόπουλου.

Τον επόμενο χρόνο εξέδωσε τον πρώτο δίσκο του με τίτλο Τα μπαράκια ο οποίος σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Το 1982 εξέδωσε το δεύτερό δίσκο του με τίτλο Ερωτικό κούρδισμα απ’ τον οποίο ακούστηκε περισσότερο το τραγούδι «Κρουαζιέρα», το 1984 το δίσκο Βραχυκύκλωμα, το 1985 το δίσκο Χάδια και χαστούκια και το 1994 το δίσκο Ασκήσεις.

Εκτός από το τραγούδι, έχει εμφανιστεί σε σίριαλ.