Από τι έπαθε καρκίνο στον φάρυγγα ο Μαικλ Ντάγκλας;

  • Iatropedia
Ο γνωστός ηθοποιός, Μάικλ Ντάγκλας, σύζυγος της ωραιοτάτης ηθοποιού Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, έκανε μια απίστευτη δήλωση στην εφημερίδα Guardian, που σοκάρει: “Έπαθα καρκίνο στον φάρυγγα επειδή απολάμβανα να κάνω στοματικό έρωτα στις ερωμένες μου”

Ο Μάικλ Ντάγκλας διευκρίνισε ότι ο καρκίνος που εμφάνισε στον φάρυγγα του δεν ήταν ούτε από τα πολλά τσιγάρα, ούτε από το αλκοόλ, αλλά από την τάση που είχε να κάνει συνέχεια στοματικό έρωτα στις γυναίκες.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Όχι δεν τα θεωρώ υπεύθυνα (τα τσιγάρα και το αλκοολ). Χωρίς να θέλω να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, ο συγκεκριμένος αυτός καρκίνος προκαλείται από ένα όγκο (HPV) για τον οποίο ευθύνεται η αιδοιολειξία».

Την ίδια στιγμή επιστήμονας από την κλινική Mayo που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του επιβεβαίωσε την άποψη του ηθοποιού, καθώς υποστήριξε πως είναι αλήθεια τα όσα είπε ο Ντάγκλας για αυτή τη μορφή καρκίνου.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, είχε διαγνωστεί με καρκίνο πριν από τρία χρόνια, με τους γιατρούς να θεωρούν ως πιθανώς μοιραία εξέλιξη της υγείας του. Τελικά όλα δείχνουν ότι κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καρκίνος του φάρυγγα από στοματικό σεξ;

Ένας στους έξη καρκίνους είναι κολλητικός

Σεξ στην παραλία; Ερωτικό αλλά όχι ασφαλές. Δείτε από τι κινδυνεύετε

8 “μύθοι” για τα κονδυλώματα που ενδιαφέρουν όλους

Κονδυλώματα, σεξ και καλοκαίρι – τι να προσέξετε