Απειλή για τη δημόσια υγεία εταιρεία τροφίμων στου Ρέντη

  • Iatropedia
Σαν πέλεκυς στο κεφάλι τους θα πέσουν οι κυρώσεις στις εταιρείες που ρυπαίνουν το περιβάλλον και έχουν ακαθαρσίες έξω από τις εγκαταστάσεις τους με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η υγεία των πολιτών, διαμήνυσε από τη Βουλή ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος αναφέρθηκε και συγκεκριμένα σε εταιρεία στου Ρέντη.

Με έντονο εκνευρισμό απευθύνθηκε από τη Βουλή ο υπουργός Υγείας σε εταιρείες που διατηρούν ακάθαρτους τους εξωτερικούς χώρους με συνέπεια να τίθεται σε κίνδυνο η ζωή των πολιτών και ιδιαιτέρως των μικρών παιδιών.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος απεύθυνε αυστηρή προειδοποίηση σε συγκεκριμένη εταιρεία που εδρεύει στου Ρέντη και διατηρεί εξαιρετικά βρώμικο τον εξωτερικό χώρο. Μάλιστα όπως είπε ο υπουργός Υγείας, κινδυνεύουν ακόμη και τα παιδιά που παίζουν σε κοντινό μεγάλο Λούνα Πάρκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μεγάλη εταιρεία τροφίμων η οποία έχει δεχθεί άπειρες προειδοποιήσεις αλλά και ποινές εξαιτίας της κατάστασης αυτής, συνεχίζει ωστόσο να έχει τις ίδιες συνθήκες.

Πηγές αναφέρουν επίσης ότι το υπουργείο Υγείας και οι αρμόδιες αρχές δε βάζουν λουκέτο στην συγκεκριμένη εταιρεία επειδή ακριβώς απασχολούνται δεκάδες εργαζόμενοι ενώ ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα δημιουργούσε και πρόβλημα στην αγορά δεδομένου ότι πρόκειται για πολύ μεγάλη επιχείρηση.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε πάντως πως αν δεν λύσει η εταιρεία άμεσα το πρόβλημα θα ενεργοποιήσει τις σχετικές υγειονομικές διατάξεις και θα επιβάλει τις αυστηρότερες δυνατές ποινές οι οποίες όπως είπε χαρακτηριστικά θα πέσουν σαν πέλεκυς στο κεφάλι τους.