Απεργιακός κλοιός σήμερα και αντιδράσεις εξ αριστερών και… εξ ευωνύμων

  • Iatropedia
Όλοι απεργούν. Ακόμα και κάποια μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Ιδιωτικοί υπάλληλοι, δημόσιοι υπάλληλοι, οδηγοί Μέσων Μεταφοράς, ναυτικοί, δημοσιογράφοι, φαρμακοποιοί, νοσοκομειακοί γιατροί, ιδιώτες γιατροί, οδοντίατροι... Και μην βιαστείτε να πείτε ότι απεργούν μόνο όσοι δεν ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ακόμα και οι οργανωμένοι στο κυβερνόν κόμμα δήλωσαν υπέρ της σημερινής απεργίας και κάλεσαν τον λαό... σε αγώνα!

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Οι αλλαγές στο ασφαλιστικό δεν αφήνουν κανέναν αλώβητο και έτσι όλοι μαζί παραλύουν σήμερα τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα στην χώρα ζητώντας πιο ευνοϊκές ρυθμίσεις.

Στην Υγεία, τα φαρμακεία θα είναι κλειστά με κάποια να εφημερεύουν, τα νοσοκομεία θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας και έτσι όποιος έχει προγραμματισμένο ραντεβού σε δημόσια δομή υγείας είναι καλύτερο να επιβεβαιώσει αν ισχύει πριν κάνει τον κόπο να πάει…

Το δίκιο τους ψάχνουν εξάλλου και οι οδοντίατροι που έχουν δει τις υπηρεσίες τους να απαξιώνονται από την Πολιτεία καθώς απλά δεν… υπάρχουν στις παροχές του ΕΟΠΥΥ.

Την απεργία στην Υγεία στηρίζουν η ΠΟΕΔΗΝ, η ΟΕΝΓΕ, ο ΠΙΣ, ο ΙΣΑ, η Οδοντιατρική Ομοσπονδία Ελλάδος, ο ΠΦΣ και πολλές τοπικές Ενώσεις Υγειονομικών από ολόκηρη την χώρα.