Άνθρωποι δίχως χέρια που κατόρθωσαν το ακατόρθωτο. ΒΙΝΤΕΟ

  • Iatropedia
Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι ένα βίντεο δύναμης. Όχι μυικής, αλλά δύναμης μυαλού και ψυχής. Είναι η ανθρώπινη θέληση απέναντι στη φύση μας και είναι η νίκη της ενάντια σε κάτι που για τους περισσότερους είναι ακατόρθωτο. Όταν δείτε τι μπορούν και κάνουν κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν χέρια, να αναρωτηθείτε: “Υπάρχει κάτι που δεν είναι ακατόρθωτο;”

Θα δείτε 12 ανθρώπους που έχασαν τα άνω άκρα τους, είτε γεννήθηκαν έτσι, δεν το έβαλαν κάτω και πραγματικά εντυπωσιάζουν

Η Ίρα Καπλάν γεννήθηκε στη Σιβηρία και υιοθετήθηκε από Αμερικάνους γονείς. Δεν έχει χέρια. Το πάθος της είναι το κολύμπι και δεν το έβαλε κάτω. Τώρα είναι μέλος της πολιτειακής ομάδας στο Σιάτλ, όπου μένει.

Ο Ματ Στούτζμαν γεννήθηκε δίχως χέρια. Από μικρός είχε έναν ήρωα. Τον Ρομπέν των δασών. Η τοξοβολία είναι το πάθος του. Δεν το έβαλε κάτω. Σήμερα είναι μέλος της παραολυμπιακής ομάδας των ΗΠΑ ενώ κατέχει και το ρεκόρ βολής (μεγαλύτερη απόσταση). Έριξε το βέλος του σε απόσταση 210,31 μέτρων.

Η Μπαρνάρα Γκουέρα είναι μοντέλο, είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής, είναι μητέρα και δεν έχει χέρια. Τα έχασε σε μικρή ηλικία όταν την τίναξε ηλεκτρικό ρεύμα. Έχει πιάσει τη ζωή από τα μαλλιά και δεν αφήνει τίποτε να την καταβάλει. Στο προσωπικό της μπλόγκ έγραψε: “ ότι έγινε έγινε, η ζωή συνεχίζεται. Ο θεός το έκανε για κάποιο λόγο, αλλά δεν το βάζω κάτω”

Ο Σαμπινε Μπεκερ, γεννήθηκε στην Ταΐλάνδη, με ατροφικά χέρια. Για να επιβιώσει στα δύσκολα και στη φτωχή περιοχή του έπρεπε να μάθει να ελίσσεται. Άρχισε να χρησιμοποιεί τα πόδια του. Σήμερα τα “δουλεύει” καλύτερα από το να είχε χέρια.

Ο Κορνελ Μουν γεννήθηκε στη Ρουμανία. Δεν είχε χέρια. Οι γονείς του τον παράτησαν σε ένα ορφανοτροφείο και εξαφανίσθηκαν. Ο Κορνέλ είχε ένα πάθος. Να παίζει ντραμς. Αλλά πως παίζει κάποιος ντραμς δίχως χέρια; Δείτε τον και θα εκπλαγείτε.

Παρόμοια είναι και η περίπτωση του Κινέζου πιανίστα Λιού Ουέι, ο οποίος έχασε σε μικρή ηλικία τα χέρια του όταν έπαιζε κρυφτό. Σε μια κρυψώνα έπιασε κατά λάθος ένα γυμνό καλώδιο ρεύματος και διαλύθηκαν και τα 2 του χέρια. Σήμερα είναι ο νικητής του σόου ταλέντων στην Κινέζικη τηλεόραση (“Κίνα έχεις ταλέντο”). Κέρδισε παίζοντας πιάνο με τα πόδια.

Ο Μαρκ Κόφενι, δεν έχει χέρια, αλλά παίζει εκπληκτικά κιθάρα. Σήμερα είναι μέλος ενός γνωστού συγκροτήματος στο Σαν Ντιέγκο, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Εάν δείτε τον Τομ Γουλις δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας. Παίζει μπέιζ μπολ και δεν έχει χέρια. Συμμετέχει μάλιστα και στο πρωτάθλημα με την ομάδα του Σαν Ντιέγκο, ενώ έχει και μια εκπομπή στο ραδιόφωνο με τίτλο: “Δίχως άκρα; Δίχως χέρια; Κανένα πρόβλημα”

Δείτε το βίντεο με τις ιστορίες των απίστευτων αυτών ανθρώπων και τι μπόρεσαν να καταφέρουν επειδή δεν το έβαλαν κάτω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε ποια ηλικία είναι μια γυναίκα, πιο θελκτική και όμορφη για τους άνδρες;

Τι πρέπει να κάνετε εάν πατήσετε δράκαινα ή αχινό στη θάλασσα;

Γιατί το βρέφος σας πρέπει να ακούει Μότσαρτ;

Έρευνα για τον ρατσισμό: Γιατί η διαφορετικότητα μας τρομάζει;

Έτσι είναι το κρανίο ενός παιδιού πριν βγάλει δόντια. ΦΩΤΟ

Είναι 16 ετών και έχει το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο. ΦΩΤΟ