Ανδρέας Λοβέρδος: “στηρίζω Βαγγέλη”

  • Iatropedia
Με μια αιφνιδιαστική κοινή συνέντευξη τύπου ο υπουργός υγείας Α. Λοβέρδος και ο υπουργός οικονομικών Ε. Βενιζέλος, δήλωσαν ότι συμπορεύονται σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, αφήνοντας ...προς το παρόν στην άκρη τις προσωπικές , πολιτικές τους φιλοδοξίες.

Μέσα σε κλίμα αμοιβαίων φιλοφρονήσεων, Ανδρέας Λοβέρδος και Ευάγγελος Βενιζέλος, δήλωσαν ,ότι το επόμενο διάστημα θα συμπορευθούν στηρίζοντας ταυτόχρονα την κυβέρνηση Παπαδήμου. Όπως είπε ο υπουργός υγείας κ. Λοβέρδος, αφού αναφέρθηκε λεπτομερώς στην κοινή προσωπική πορεία του με τον Ε. Βενιζέλο, : “με τον Βαγγέλη, συμπορευόμαστε για το καλό της χώρας και της παράταξης”.

Ωστόσο όπως με νόημα διευκρίνισε ο κ. Λοβέρδος, “μόλις ολοκληρωθεί το καθηκοντολόγιο της χώρας θα διατυπώσουμε τις απόψεις μας”. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος από την πλευρά του επεσήμανε ότι αυτή τη στιγμή: “οι μικρές κομματικές επιδιώξεις μοιάζουν ανούσιες μέχρι να σταθεροποιηθεί η χώρα”.

Πάντως όπως όλα δείχνουν ο Α. Λοβέρδος μπορεί να τείνει χείρα φιλίας στον κ. Βενιζέλο, φαίνεται όμως πως πρόκειται για μια προσωρινή ανακωχή έως ότου εξασφαλιστεί το πακέτο βοήθειας και ξεκαθαριστεί το πολιτικό τοπίο.