«Ανάσα» για την Καλαμάτα και την Κυπαρισσία από το ΥΥΚΑ

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Με πολύτιμο για την ομαλή λειτουργία τους ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα ενισχυθούν τα νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας μέχρι το τέλος Μαρτίου, σύμφωνα με ΦΕΚ που εκδόθηκε χθες...

Για το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας εκδόθηκε το ΦΕΚ για την πρόσληψη 1 μόνιμου γυναικολόγου ενώ ανακοινώθηκαν από τον ΑΣΕΠ και τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 5Κ/2015, σύμφωνα με την οποία προσλαμβάνονται 6 μόνιμοι νοσηλευτές ΤΕ και ΔΕ.

Κι όχι μόνον αυτά, αλλά ως το τέλος Μαρτίου αναμένεται και η πρόσληψη -βάσει της προκήρυξης του ΚΕΕΛΠΝΟ- 5 ακόμα νοσηλευτών κι 1 γιατρού με ειδικότητα Εντατικολόγου 2ετούς σύμβασης, για την στελέχωση της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας ενώ ανακοινώθηκαν και οι διορισμοί 8 επικουρικών γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων επίσης 2ετούς σύμβασης.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες εξάλλου, στο νοσοκομείο φτάνουν ένας παθολόγος, ένας αναισθησιολόγος, ένας ΩΡΛ, ένας ιατροδικαστής, ένας πνευμονολόγος ΜΕΘ, ένας παιδοχειρουργός, ένας αγγειοχειρουργός και ένας βιοπαθολόγος.

Για το νοσοκομείο Κυπαρισσίας εκδόθηκαν τα ΦΕΚ για το διορισμό 4 μόνιμων γιατρών με ειδικότητα αναισθησιολόγου, οφθαλμιάτρου, οδοντιάτρου και γυναικολόγου.