Η ανακοίνωση του ΚΑΤ για την επιτυχή συγκόλληση χεριού της 20χρονης από το Ηράκλειο

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
ΚΑΤ
Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την επιτυχή έκβαση της επείγουσας χειρουργικής επέμβασης συγκόλλησης του χεριού της άτυχης 20χρονης, η οποία ακρωτηριάστηκε χθες σε τροχαίο στο Ηράκλειο της Κρήτης, εξέδωσε η διοίκηση του νοσοκομείο ΚΑΤ.

Το ατύχημα σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στο Γιόφυρο, όταν το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε η νεαρή κοπέλα με δυο ακόμη άτομα εξετράπη της πορείας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΑΤ, την οποία υπογράφει ο διοικητής του νοσοκομείου, Νικόλαος Κοντοδημόπουλος:

Στις 25 Οκτωβρίου συγκολλήθηκε με επιτυχία, στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, το χέρι 20χρονης που ήρθε με αεροδιακομιδή από το Ηράκλειο Κρήτης μετά από τροχαίο, και αφού είχε ακρωτηριαστεί πλήρως λίγο πάνω από τον αγκώνα.

Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντικό ιατρικό επίτευγμα, προϊόν συνεργασίας του Τμήματος Χεριού-Μικροχειρουργικής-Ανω Άκρου με Διευθυντή τον Σ. Σπυρίδωνος και του Τμήματος Αγγειοχειρουργικής με Συντονιστή Διευθυντή τον Χρ. Μαλτέζο.

Η Διοίκηση του ΚΑΤ συγχαίρει θερμά όλους τους συντελεστές της επιτυχίας, Χειρουργούς, Αναισθησιολόγους, το υπόλοιπο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Χειρουργείου και της ΜΕΘ, καθώς βέβαια και το ΕΚΑΒ.

Το Νοσοκομείο ΚΑΤ, που εφημερεύει καθημερινά  έχει παράδοση και εμπειρία στην αντιμετώπιση σύνθετων και δύσκολων τραυματολογικών περιστατικών. Παράλληλα, επιτυχίες σαν και αυτή αναδεικνύουν και αποδεικνύουν τις μεγάλες δυνατότητες του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.

Εκ μέρους όλων των Εργαζομένων του ΚΑΤ, εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στη νεαρή ασθενή.

Ο Διοικητής

Νικόλαος Κοντοδημόπουλος

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αερογέφυρα για την κοπέλα που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο – Φρικτές εικόνες στην άσφαλτο!