Αλλάζουν οι διοικητές των νοσοκομείων! Έρχεται προκήρυξη θέσεων

  • Iatropedia
Τα πρόσωπα των νοσοκομείων αλλάζει εντός του επόμενου διαστήματος ο Ανδρέας Λυκουρέντζος προκειμένου να αλλάξει και ο τρόπος λειτουργίας του ΕΣΥ.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Μπορεί ο Ανδρέας Λοβέρδος λίγο πριν φύγει από το υπουργείο Υγείας να είχε φροντίσει να ανανεώσει τη θητεία των διοικητών, αυτό όμως δε φαίνεται να εμποδίζει τον συνονόματό του Ανδρέα Λυκουρέντζο να αλλάξει όλα τα πρόσωπα.

Εντός των ημερών αναμένεται να προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για την πρόσληψη νέων προσώπων ενώ δεν αποκλείεται και κάποιοι να παραμείνουν.Άλλωστε ο υπουργός Υγείας σκοπεύει να δημιουργήσει ειδική επιτροπή αξιολόγησης που θα εξετάσει τόσο τα νέα πρόσωπα όσο και τα υπάρχοντα.

Η αξιολόγηση θα στηριχθεί για τους νυν διοικητές στην τήρηση των μνημονίων που δόθηκαν πρόσφατα στα νοσοκομεία και περιλαμβάνον κυρίως την τήρηση των προϋπολογισμών με κατεύθυνση βέβαια τις μειώσεις των δαπανών σε όλα τα επίπεδα.

Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας έχει τονίσει ότι ο διαγωνισμός θα είναι ανοικτός γεγονός που σημαίνει ότι πολλοί γνώστες του αντικειμένου θα μπορούν να καταθέσουν τα χαρτιά τους για να προσληφθούν.

Βέβαια την τελευταία φορά που ακολουθήθηκε η διαδικασία του open-gov όπου κατέθεσαν χιλιάδες ενδιαφερόμενοι αιτήσεις, τελικώς προσελήφθησαν για άλλη μια φορά πρόσωπα του κομματικού περιβάλλοντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στον «πάγο» ο Ευαγγελισμός! Πόσες νοσηλεύτριες αντιστοιχούν σε 70 ασθενείς;

Σύγχρονο ανέκδοτο: ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί φαρμάκων στα νοσοκομεία! Πόσα φάρμακα έφθασαν στο ΕΣΥ;

Γιατροί: πληρώστε μας γιατί κλείνουμε! Δραματική έκκληση για αποπληρωμή

Πως θεραπεύεται η κατάθλιψη;