Αλλαγή ηγεσίας στον ΕΟΠΥΥ!

  • Iatropedia
Νέο πρόσωπο αναμένεται να καταλάβει πολύ σύντομα τη θέση του αντιπροέδρου του ΕΟΠΥΥ καθώς παραιτήθηκε ο επί ένα χρόνο αντιπρόεδρος Κυριάκος Σουλιώτης.

Ο κ.Σουλιώτης που βρισκόταν στη θέση αυτή από την αρχή της δημιουργίας του οργανισμού, προτίμησε την πανεπιστημιακή του θέση από αυτή του αντιπροέδρου.

Θεωρείται από τα νέα και αποδοτικά στελέχη που συνέβαλαν -με τις παρούσες συνθήκες βέβαια -στην αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων του ΕΟΠΥΥ.

Μάλιστα οι κακές γλώσσες λένε πως οι σχέσεις του με τον πρόεδρο Γεράσιμο Βουδούρη δεν ήταν πάντα και οι καλύτερες καθώς είχαν σοβαρές διαφορές στην αντιμετώπιση διαφόρων θεμάτων.

Πιθανώς η παραίτηση και αντικατάσταση του Κ.Σουλιώτη να αποτελεί και την αρχή για την αλλαγή προσώπων στον ΕΟΠΥΥ δεδομένου ότι η κυβέρνηση και μάλιστα με εντολή Μαξίμου επιθυμεί αργά και αθόρυβα (όσο είναι δυνατόν) να αλλάξει τα πρόσωπα που είχε τοποθετήσει η προηγούμενη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ.

Βέβαια μέσα στην αναμπουμπούλα και τα προβλήματα του ΕΟΠΥΥ, τα όποια σχέδια φαίνεται ότι παίρνουν μια μικρή παράταση. Άγνωστο μέχρι πότε…

Δήμητρα Ευθυμιάδου