Άδωνις: Θα ντρέπονται για την ψήφο τους! Τι είπε για ΣΥΡΙΖΑ –Θ.Τζάκρη

  • Iatropedia
Κατά ΣΥΡΙΖΑ, Π.Κουρουμπλή αλλά και Θ.Τζάκρη καταφέρθηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την τροπολογία για τα φάρμακα που ψηφίστηκε στη βουλή.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Πολιτικές αναταράξεις συνεχίζει να προκαλεί η τροπολογία Άδωνι για τα φάρμακα καθώς το ΌΧΙ» του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της Θ.Τζάκρη που πρόσφατα αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ έκανε τον υπουργό Υγείας να βγει και πάλι με δηλώσεις εναντίον τους.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης “Save Greece from Cancer” για τη συγκέντρωση χρημάτων και την αγορά φαρμάκων για ανασφάλιστους καρκινοπαθείς, ο κ.Γεωργιάδης είπε χαρακτηριστικά: «Για τον κ. Κουρουμπλή δεν έχω να πω τίποτα. Ο κ. Κουρουμπλής αδειάστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θυμάστε την πρότασή του για το μείον 20% που αποκηρύχθηκε από κ. Τσίπρα και από το ίδιο του το κόμμα.

Τώρα, όσον αφορά στην ουσία, ψηφίσαμε στη Βουλή των Ελλήνων με μια πολύ μεγάλη πλειοψηφία. Άρα, αυτό είναι μια ψήφος εμπιστοσύνης του Κοινοβουλίου στη νέα φαρμακευτική πολιτική την οποία ξεκινάμε από την επόμενη τιμολόγηση. Στόχος της πολιτικής είναι να διασφαλίσουμε απολύτως την επάρκεια σε καλό, ποιοτικό και ασφαλές φάρμακο στην ελληνική αγορά, με καλές τιμές για τον Έλληνα ασθενή και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Πιστεύω ότι αυτή η πολιτική θα αποφέρει πολύ γρήγορα καρπούς και αυτοί οι οποίοι σήμερα ψήφισαν «όχι», ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή και η κα Τζάκρη, θα ντρέπονται μετά από λίγο για την ίδια τους την ψήφο».

Πάντως μετά τις διαμάχες κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της τροπολογίας προβληματισμός επικρατεί στην Κουμουνδούρου καθώς η επικοινωνιακή μάχη φαίνεται ότι δεν υπήρξε τόσο αποτελεσματική όσο είχε υπολογισθεί αρχικά, γεγονός που αποδίδεται κυρίως στην έλλειψη γνώσεων για το θέμα των φαρμάκων από τα περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε τι τιμές θα πωλούνται τα φάρμακα μετά τον Δεκέμβριο! Τι φέρνει η τροπολογία Άδωνι στις τσέπες μας

Γιαννόπουλος κατά Άδωνι για τα φάρμακα! Τι είπε ο πρώην υφυπουργός για την τροπολογία

«Λουκέτο» αύριο στην Υγεία! Ποιοι απεργούν

Γιατί βγήκε από το Δαφνί η Βίκυ Σταμάτη! Όλο το παρασκήνιο