Άδωνις και κατά Ελλήνων δημοσιογράφων! Τι είπε σε συνέδριο για το μνημόνιο και τις Ευρωεκλογές

  • Iatropedia
Στα …θετικά του μνημονίου αναφέρθηκε για άλλη μια φορά ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σε συνέδριο για την υγεία.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Όλοι στον πλανήτη βλέπουν τις θετικές αλλαγές και τις επιτυχίες που έχει πετύχει η χώρα μας πλην των Ελλήνων δημοσιογράφων, απεφάνθη ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο συνέδριο των Financial Times για την υγεία.

Ο κ.Γεωργιάδης για άλλη μια φορά υπογράμμισε ότι η Ελλάδα είναι σε φάση αλλαγών υποστηρίζοντας με στόμφο την πολιτική των μνημονίων.

Έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε και θα τα κάνουμε είπε χαρακτηριστικά υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι οι αλλαγές που έπρεπε να γίνουν έγιναν με καθυστέρηση με αποτέλεσμα να είναι επώδυνες για τον κόσμο.

Όταν ο διοργανωτής του συνεδρίου Θανάσης Παπαμίχος του επεσήμανε ότι είναι μεγάλη ατυχία να είναι κανείς υπουργός σε μια τέτοια περίοδο ο Άδωνις Γεωργιάδης ανταπάντησε πως για εκείνον είναι μεγάλη τύχη γιατί όπως είπε καλύτερα να είσαι υπουργός του μνημονίου καθώς ο μεγαλύτερος σύμμαχος σου για να κάνεις αλλαγές είναι η ανάγκη και «ανάγκας και οι Θεοί πείθονται» συμπλήρωσε με νόημα.

Παραδέχτηκε ωστόσο ότι λόγω των άμεσων και γρήγορων αλλαγών γίνονται λάθη και αστοχίες καλώντας τους παραβρισκόμενους στο συνέδριο να του τα επισημαίνουν.

Πάντως δεν παρέλειψε να αναφερθεί και πάλι στους δημοσιογράφους καθώς μιλώντας για το ΠΕΔΥ και τα πολυιατρεία είπε πως σήμερα που επρόκειτο να ξεκινήσει τη λειτουργία του είχαν μαζευτεί όλοι για να καταγράψουν προβλήματα αλλά τελικά όλα λειτούργησαν σωστά.

Μιλώντας για τις Ευρωεκλογές εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ΝΔ θα τις κερδίσει παρά τις δύσκολες πολιτικές συνθήκες.