Άδωνις για τις δολοφονίες στο Νέο Ηράκλειο: «έχουμε συγκλονιστεί όλοι»!

  • Iatropedia
Συγκλονισμένος με τα τραγικά περιστατικά στο Νέο Ηράκλειο δηλώνει και ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης που από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε για τα όσα συνέβησαν.

Ο κ.Γεωργιάδης που ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τις διοικήσεις των νοσοκομείων Αγία Όλγα και Γ.Γεννηματάς έκανε λόγο για τραγικά περιστατικά που έχουν συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Μίλησε μάλιστα με λεπτομέρειες για τη δολοφονία των δύο άτυχων νεαρών αλλά και τον τραυματισμό του 29χρονου έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Ο υπουργός υγείας που συνομίλησε με τους υπευθύνους του νοσοκομείου Αγία Όλγα σημείωσε ότι έχουν χτυπηθεί στο θώρακα και το κεφάλι, ενώ επιβεβαίωσε αυτό που από την πρώτη στιγμή μετέδωσε το iatropedia.gr ότι ο ένας άτυχος νέος μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» ενώ ο δεύτερος πέθανε μέσα στο νοσοκομείο, παρότι οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σχετικά με τον 29χρονο που βρίσκεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας Γ.Γεννηματάς ο Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε ελπίδες λέγοντας ότι οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την εξέλιξη της υγείας του και ευελπιστούν να αντιμετωπισθούν τα τραύματά του. Ο κ.Γεωργιάδης περιέγραψε μάλιστα ότι το 29χρονο παιδί φέρει τραύμα από βλήμα το οποίο έχει χτυπήσει το κεφάλι κι έχει φθάσει μέχρι τον σπλήνα.

Συγκλονισμένος ο υπουργός Υγείας είπε χαρακτηριστικά: «Ο άνθρωπος θα δώσει μεγάλη μάχη». Σχετικά με το ίδιο το τραγικό περιστατικό της δολοφονίας ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι θα πρέπει όλοι να είναι επιφυλακτικοί καθώς «δεν γνωρίζουμε τι έχει συμβεί και θα πρέπει να περιμένουμε πριν βγάλουμε συμπεράσματα» όπως κατέληξε.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ από την πρώτη στιγμή του τραγικού περιστατικού στο link παρακάτω

ΣΟΚ στη χώρα:Δύο νεκροί και ένας βαριά τραυματίας από τυφλό χτύπημα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έρχονται νέοι διοικητές και στην Αττική με…γαλάζιες και πράσινες αποχρώσεις! Οι μισθοί και τα ρουσφέτια

ΕΟΠΥΥ: Δωρεάν και πάλι οι νοσηλείες στις ιδιωτικές κλινικές! Ανέστειλαν την επίσχεση

Προς λουκέτο οι Δημόσιες Δομές! Τι θα κλείσει ο Άδωνις

Όπου φύγει φύγει οι γιατροί! Το δισάκι τους στον ώμο και για άλλες πολιτείες