3η Εκπαιδευτική Διημερίδα Φαρμακοποιών στην Κρήτη το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου

  • Iatropedia
Η 3η κατά σειρά Εκπαιδευτική Διημερίδα Φαρμακοποιών θα διεξαχθεί στην Κρήτη το επόμενο Σαββατοκύριακο των εκλογών (26 ακι 27/9) από τις 09:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα στον Πολυχώρο Τεχνόπολις, Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμμουδάρα Γαζίου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Πρόκειται για μία διοργάνωση του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Κρήτης και Δωδεκαννήσων (ΣΥΦΑΚ) και του περιοδικού PHARMACY management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, που διαθέτουν αποδεδειγμένη αποδοχή, γνώση και αντικειμενικότητα σε όλα τα θέματα που αφορούν και απασχολούν τον χώρο του Φαρμακείου.

Με σύνολο 8 Ομιλιών και 5 Στρογγυλών τραπεζιών, που θα αναπτυχθούν από σημαντικούς ομιλητές, με εισηγήσεις, παρουσιάσεις και discussion panels, θα πλαισιωθεί η όλη θεματολογία που είναι επικεντρωμένη σε : Υπηρεσίες δικτύων φαρμακείων, Διαχείριση πελατών, Πληροφορική και ηλεκτρονικά μέσα Επικοινωνίας, Εμπορική και Οικονομική διαχείριση, Marketing και Merchandizing, τομείς που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι Φαρμακοποιοί στη δύσκολη πλέον καθημερινότητά τους.

Στη διημερίδα θα προσκαλεστούν να συμμετάσχουν 8.000 Φαρμακοποιοί από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Σημαντικές είναι και οι εταιρείες, που θα στηρίξουν χορηγικά τη διοργάνωση αυτής της τόσο χρήσιμης και απόλυτα επίκαιρης σε θεματολογία Διημερίδας Φαρμακοποιών.

Η συμμετοχή στη ΔιΗμερίδα αξίζει να σημειωθεί ότι είναι εντελώς δωρεάν και περιλαμβάνει επίσης δωρεάν παιδικό σταθμό, δωρεάν Parking, Garderobe, Έντυπο Διημερίδας, Τσάντα, Μπλοκ Σημειώσεων, Στυλό, Καφέδες, Cookies, Αναψυκτικά και Snacks.