12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Aνακοινώθηκε επίσημα η έναρξη των εργασιών του Πανελληνίου Συνεδρίου Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας που διοργανώνεται για 12η συνεχή χρονιά από την Ε.Δ.Α.Ε. ενώ συζητήθηκαν -μεταξύ άλλων- τα νεότερα δεδομένα για την ακμή και τις διαταραχές χροιάς δέρματος (λεύκη, μέλασμα), η αιτιοπαθογένεια και θεραπεία ψωρίασης καθώς και οι εξελίξεις στην κοσμετολογία.

Ο πρόεδρος της Ε.Δ.Α.Ε., Δημήτρης Ρηγόπουλος, εξέφρασε τη συγκίνησή του για την μακροβιωσιμότητα του Πανελληνίου Συνεδρίου Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας που έχει μετατραπεί, πλέον, σε ετήσιο θεσμό ενώ τόνισε την ηθική δέσμευση των μελών της Ε.Δ.Α.Ε. για παροχή κορυφαίων υπηρεσιών υγείας, μέσω της συνεχούς ενημέρωσης σχετικά με τις καινοτομίες και εξελίξεις στον κλάδο της Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας.

Οι συμμετέχοντες στην σχετική συνέντευξη Τύπου ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας που θα διεξαχθεί από τις 3-6 Νοεμβρίου 2016, στο ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα, για να μελετήσουν εκτενέστερα τα νέα επιστημονικά επιτεύγματα του Κλάδου, μέσω διαλέξεων, συζητήσεων στρογγυλής τραπέζης, δορυφορικών συμποσίων και ελεύθερων ανακοινώσεων.